Burger Kat Mane? Untuk Pengusaha dan Peminat Burger di Serata Malaysia!

Friday, April 28, 2017

Anda pengusaha dan peminat burger yang sentiasa inginkan kelainan dalam menilai citarasa burger? Pernah tak terfikir supaya ada one-stop-center atau laman web yang interaktif dan inovatif untuk memudahkan kita mencari peluang menikmati burger sedap dan menarik? Hanya klik di hujung jari dan...Burger Kat Mane?


Pelancaran rasmi laman web Burger Kat Mane? www.burgerkatmane.com.my;

Laman web Burger Kat Mane? www.burgerkatmane.com.my  telah dilancarkan secara rasmi dan kini siap sedia untuk menerajui usaha pengusaha burger untuk menaikkan taraf bisnes mereka ke tahap yang lebih tinggi.

Apa yang menarik mengenai laman web Burger Kat Mane? kepada peminat dan pengusaha burger?


Pelancaran rasmi laman web Burger Kat Mane? www.burgerkatmane.com.my;
Hadir di majlis perasmian, dari kiri adalah operator burger Mohamad Hazlan Yusop (Lan Burger), UFS Managers Angeline Ho, Nadia and AlessandraLaman ini menawarkan pelbagai manfaat termasuk peluang masa kini di mana pengusaha burger berkemampuan mengadakan publisiti serta pos tawaran mereka sendiri kepada pelanggan sambil menjimatkan masa, tenaga dan kos dengan menggunakan kuasa media sosial.


Pengurus Jualan UFS Malaysia iaitu Angeline Ho berkata: “Selain dari ciri B2B, aplikasi unik ini membolehkan orang ramai untuk mengambil bahagian dengan ciri ciri mudah guna. Pengusaha mahupun pelanggan senang mendaftarkan diri.

“Pelanggan boleh menggunakan aplikasi canggih ini untuk mengunjungi pilihan burger tempatan atau bereksplorasi mencari sendiri kerana laman ini berdasarkan lokasi berpeta.

“Mereka juga boleh memilih untuk menilai dan menghargai gerai burger kegemaran mereka secara atas talian dan berkongsi pendapat dengan pengguna lain juga melalui Facebook di laman Burger Kat Mane.”

Pelancaran rasmi laman web Burger Kat Mane? www.burgerkatmane.com.my;
Pelancaran rasmi BurgerKatMane? oleh pihak pengurusan UFS (dari kiri) - Alessandra Abreu, Marketing Manager Angeline Ho  dan Channel Activation Manager Nadia Mohd Irwan

Dicipta oleh Unilever Food Solutions (UFS) Malaysia, laman web ini dijangka menyediakan pletform bersepadu yang amat diperlukan untuk masyarakat pengendali burger yang dianggarkan berjumlah lebih 10,000 gerai di seluruh negara dan peminat serta pengikut berjumlah berjuta pelanggan burger.


Nusrat Perveen, Ketua Negara UFS berkata: Menikmati hidangan burger sudah menjadi satu gaya hidup untuk ramai rakyat Malaysia dari semua lapisan masyarakat. Pengusaha burger juga sering mempamerkan kreativiti dan inovasi mereka untuk membuat persembahan burger yang bukan sahaja lazat tetapi unik dalam membezakan dari pesaing lain.“Selain dari menggunakan bahan-bahan sesuai seperti Lady’s Choice MayoMagic dalam burger dan melalui usaha seperti projek di atas, kami sentiasa mencari jalan untuk menyediakan serta menggalakkan penyediaan makanan hebat rasa dengan pengalaman makan yang sahih segar, menarik dan membawa kepada gaya hidup sihat dari sumber-sumber yang mampan.

Pelancaran rasmi laman web Burger Kat Mane? www.burgerkatmane.com.my;
Wedding burger yang dipersembahkan dengan penuh kreativiti oleh operator burger Mohamad Hazlan Yusop

“Tujuan kami di UFS: Kami membebaskan cef untuk kerjaya tersayang mereka. Sebagai sebahagian daripada Unilever, iaitu salah satu pembekal terkemuka di dunia barangan pengguna bergerak pantas dengan jualan di 180 negara dan sebagai perniagaan perkhidmatan makanan berdedikasi Unilever, kami menerajui industri dalam menyediakan bahan-bahan makanan inovatif, berkualiti tinggi serta profesional dan perkhidmatan nilai tambah yang dicipta oleh 300 cef professional, meliputi 50 jenis kuisin melalui 200 juta hidangan sehari.
“Unilever Food Solutions adalah sebuah syarikat berinspirasi global terdiri daripada tenaga kerja yang berbakat, profesional dan bersifat keusahawanan serta bekerjasama dengan cef dan rakan kongsi pengedaran setiap hari.
“Dalam budaya positif dan terbuka ini kita mencari inspirasi setiap hari, memberi kuasa kepada pihak majikan dan setaf untuk membuat perbezaan yang lebih besar di setiap peringkat dalam organisasi.
“Dan melalui rakan perkongsian jangka panjang dengan pembekal, pelanggan dan lain pihak berkepentingan, UFS tentu sekali mencapai satu perbezaan,” kata Nusrat.

Pengusaha burger semestinya harus tidak melepaskan peluang ini untuk memasarkan produk mereka ke sasaran peminat yang lebih meluas. Hanya perlu ke laman web Burger Kat Mane? dan terus mendaftar! Peminat burger juga boleh mendaftar secara PERCUMA di laman web dan mencari lokasi-lokasi burger yang berdekatan untuk dicuba!

Highlights info row image03-22462288

Post a Comment

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)