Menang cabutan bertuah 'SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN'

Saturday, March 14, 2015

Alhamdulillah

Kali ni menang cabutan bertuah 'SEGMEN BLOGWALKING BERSAMA DYLLAREZAN' :). Dapat topup RM5. Kalau nak cakap pasal bertuah antara yang bertuah, aku agak kurang bertuah bila melibatkan cabutan bertuah ni. Tapi, dalam keluarga, semestinya anak bertuah, hehe ^^. 

Amacam, pening tak bila hal-hal tak bertuah, bertuah repeat banyak kali dalam ayat? Bhahahahaha :)

Anyway, tq to doctor-to-be, sis Ardilla Noorezan sebab bertuahkan hakak Sha ni. TQVM. Ada GA / segmen lagi bagitahu lah ye, deras-deras Kak Sha join :D

Untuk periksa no. cabutan bertuah korang dalam segmen Dylla ni, boleh ke sini.

Segmen bloglist Ardilla Noorezan


17 comments

  1. hehe.. tak nak kongsi kebetuahan anda ke?

    syer topup... hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh daebak kak shaaa~ tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baru seklali rasa menang GA kc. Lain la kc, dah biaseeee :D

      Delete
  3. tahniah :) dah join ke esok last :) mellyareenza.blogspot.com/2015/02/february-giveaway-by-mellya-and-friends.html?m=1

    ReplyDelete
  4. selamat berkenalan.. tahniah !!


    baru ada masa untuk jejak peserta. followers #146

    terima kasih sudi join.. all the best ! :) jgn lupa semak no peserta di blog anies

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak sha. Rezeki rezeki..

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)