Wednesday, June 10, 2020

Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom

Dah lama betul rasanya tak join segmen blogger lain. Kali ni saja nak follow segmen, nak berkenalan dengan blogger lain. Almaklumlah aku ni nama je dah blogging lama, tapi tenggelam timbul 😂. Ramai dah kawan-kawan blogger baru, jadinya jom kita rapatkan ukhuwah. Gittuh 😉

Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom

Segmen Bloglist PKPP at aziankhalildotcom

Tekan gambar kalau nak join ye. Tarikh akhir sertai segmen ini pada 30 Jun 2020.

15 comments:

  1. Semoga berjaya.
    Samalah lama berblog, ada masa tenggelam.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen
    Mudah2an ada rezekinya

    ReplyDelete
  3. Terima kasih kerana sudi join segmen...
    Memang nak tambah kawan kawan dan reading list baru...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana sudi join segmen...
    Memang nak tambah kawan kawan dan reading list baru...

    ReplyDelete
  5. Hi, saya singgah dari segmen yang sama :))

    https://thestorynrlaqh.blogspot.com/2020/06/segmen-bloglist-pkpp-at.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan, nama blogger baru dan nama saya Linda
    Saya ingin bertukar link dengan rakan-rakan blogger semua
    Sertai segmen saya "Jom Tukar Bloglist"
    Maaf jika ada salah susunan, orang baru…heheheh..Baru nak belajar buat segmen dan cari rakan-rakan
    JOM TUKAR BLOGLIST

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Labels

Adsense (11) Dunia Cikgu (14) food (114) Lifestyle (85) Personal (84) Resepi (42) Tips blogging (38) travel (52)

Contact Form

Name

Email *

Message *