Monday, December 2, 2019

Akaun YouGov Dah Cukup 5,000 Points! | Percuma Tebus 2,500 Points AirAsia BIG

Akaun YouGov Dah Cukup 5,000 Points! | Hai. Dah lama rupanya tak buat survey dari YouGov sampai terlupa yang dah lama sebenarnya points YouGov dah lebih 5,000 points!

Boleh kata setiap minggu YouGov hantar email untuk buat survey, tapi kakak ko ni malasnya setinggi pinggan dalam singki. 

Dah rajin sikit baru ingat, ye lah dah ada 5,000 lebih points! Nak buat ape dengan points ituuuu?

Akaun YouGov Dah Cukup 5,000 Points!
5,510 points rupanya 

Akaun YouGov Dah Cukup 5,000 Points!

Minimum points boleh tebus kepada 4 pilihan di atas adalah 5,000.

Kalau kaki travel syoklah dapat 2,500 points. Lepas sangat kejar AirAsia BIG Points yang 500 points tu. 

Nak cash, bolehlah pilih transfer masuk ke PayPal. Tapi dapat RM70 aje lah. Atau yang guna Prepaid boleh dapat RM60 topup.

Atauuuuu..... Nak derma ke UNICEF? Pun boleh. Dialu-alukan sangat 😉.

Sebelum ni dah pernah share pasal YouGov ni dalam Facebook.  Now share dalam blog pulak. Nah link url YouGov.

Silakan join sebab siapa nak bagi 2,500 AirAsia BIG Points kan? Lagipun tempoh masa jawab survey sekejap je. Tak sampai 5 minit pun. Okeh. Bagi fikir kejap nak tebus apa points ni. Hehe.




12 comments:

  1. Oh tak penah dengar sebelum ni yougov ni. Pertama kali tau bila baca entri ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. YouGov memang underrated sikit. Tapi yang nak kumpul points memang selalu join 😊

      Delete
  2. Replies
    1. Banyak. Dapat guna untuk AA Free Seat nanti 😁

      Delete
  3. Wah menarik ni. Kak Feni tak pandai bab-bab macam ni. Haha lepas ni slow2 tengok. (harapnya banyaklah masaku)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menarik kan? Sha gigih buat survey sebab nak points tu je. Nak bawak travel 😉

      Delete
  4. untung sangat boleh dapat points banyak tu. berbaloi nak tebus

    ReplyDelete
  5. pertama kali dengar.

    banyak point boleh tebus ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe bolehlah dah capai minimum boleh tebus 😉

      Delete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Random

randomposts

Labels

Adsense (11) Dunia Cikgu (8) food (95) Lifestyle (81) Personal (56) Resepi (33) Tips blogging (38) travel (44)