Tuesday, December 31, 2019

Cara Buat #2019bestnine di Instagram

Cara Buat #2019bestnine di Instagram | Hi. Hari ke 31 setiap Disember datang lagi. Tak sedar cepat aje kan masa berlalu. Tahu-tahu kita dah masuk tahun baru lagi. Untuk instagrammer tegar, mesti ada 1 benda yang suka buat, iaitu buat #2019bestnine di instagram. Nak tengok sepanjang tahun tu, 9 gambar mana yang paling banyak orang like.

Aku pun baru berkecimpung buat #bestnine tahun kebelakangan ni. Nak juga buat follow the crowd lah katakan hahaha. Jadi, jom buat #2019bestnine. Cara dia senang gila. 1,2,3 siap!

#2019bestnine

Cara Buat #2019bestnine di Instagram

Cara buat #2019bestnine

Ada banyak web yang boleh generate #2019bestnine ini. Tapi aku guna bestnine.net. Setakat ni paling laju dan paling ramai guna.
Cara Buat #2019bestnine di Instagram
Pergi ke bestnine.net. Masukkan id instagram. Tekan GET.

Cara Buat #2019bestnine di Instagram
Siap!
Boleh pilih nak Original (macam gambar atas sekali ada bilangan like) atau Square (takde bilangan like). Up to u la kan...

Dah siap tu jangan lupa muat naik ke instagram dan buat #2019bestnine okeh. 
Selamat Tahun Baru 2020!




20 comments:

  1. akak dah buat 2 hari lepas, tak tahan punya psl nk tunggu 31hb hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, sha pun sikit lagi nak buat semalam. Tapi tangguh post ig je ke hari ni..

      Delete
  2. Haha terus Kak Feni buat. Guna pc pun boleh. Ingatkan kena download app ke. Tq2.

    ReplyDelete
  3. mama dah buat dah tapi lum up lagi dlm ig

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa, cepat-cepat upload. Nanti boleh like 😉

      Delete
  4. Replies
    1. Takpe wak. Instagram banyak lagah je. Eh 😂

      Delete
  5. Hurm,ni utk post ig je kan? saya banyak buat stories jee

    ReplyDelete
  6. Biasa memang guna yang website yang ni. Lebih cepat dan mesra pengguna gitu. Bestnine harus dibuat.follow the crowd juga.Hihi

    ReplyDelete
  7. banyaknyaa likes.. hehehe marilah like byk2 lg

    ReplyDelete
  8. buat juga.. nanti nk update kat blog..

    ReplyDelete
  9. menarik juga nie..

    cuma saya belum ada kesungguhan untuk buat sera serius

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Labels

Adsense (11) Dunia Cikgu (9) food (104) Lifestyle (82) Personal (69) Resepi (37) Tips blogging (38) travel (51)

Contact Form

Name

Email *

Message *