Tuesday, December 10, 2019

Shopping di Kedai Berhantu RM2.10

Shopping di Eco Shop Kedai Berhantu RM2.10 | Tengahari waktu lunch tadi keluar dengan officemate ke kedai berhantu. Kedai puaka pun boleh juga. Kedai yang membuatkan perancangan awal gagal. Mana taknya, sebelum pergi dalam fikiran nak beli 1 atau 2 benda je. Paling banyak 3 benda. Tapi bila keluar 3 beg!

Mana lagi kalau bukan kedai Eco / Eco Shop RM2.10..

Shopping di Eco Shop Kedai RM2.10. Apa yang menarik di Eco Shop?
Eco Shop berhantu katanya

Yang kami pergi ni Eco Shop Desa Mentari Taman Medan. Berhadapan dengan Restoran Murni Discovery. Kalau di Semenyih Eco Shop nya 3 lot, sini lagi besar okeh! Sepanjang 4 lot, mau pitam menyoping barang RM2.10 hahaha.

[Baca juga] : 297 km

Shopping di Eco Shop Kedai RM2.10. Apa yang menarik di Eco Shop?
Ada Kicap Jalen & Sos Puteri juga.

Shopping di Eco Shop Kedai RM2.10. Apa yang menarik di Eco Shop?

Alaaaa, korang pun mesti dah biasa kan masuk Eco Shop? Lepas tu terkena saka kedai. Macam aku, sebelum pergi katanya nak beli perfumes untuk bilik je. Bukan tak tahu, perfumes Eco Shop walaupun harga murah tapi bau ok boleh tahan wangi. Untuk office aku yang kecil ni, duduk dalam aircond memang semerbaklah baunya.

Tapi bila tengok bakul balik... Hmmm. Tersawan juga rupanya.

Shopping di Eco Shop Kedai RM2.10. Apa yang menarik di Eco Shop?

Abah selalu bawa cucu dia pergi kedai RM2.00 (bukan Eco Shop) nak beli toys. Anak buah ni pun pandai setiap kali balik mesti pau atuknya. Last time nak pergi kedai yang sama, rupanya dah tutup pula. Jadinya bawak diorang pergi Eco Shop. Balik rumah dah bawak 10 toys. Janji sebelum pergi nak 1 je.....

Itu cara-cara abah tak perasan rupanya kedai tu ada 2 tingkat. Toys laaaaaagi banyak di Tingkat 2. Yang Tingkat 1 toys sikit je. Itu pun dah 10 toys. Naik Tingkat 2 pitam agaknya abah nak membayar hahaha. Okeh, apa yang korang selalu beli kalau masuk kedai berhantu Eco Shop ini?

Jangan lupa subscribe tauuuuu, hihi

16 comments:

  1. kalau ke kedai eco ni memang takkan keluar dengan tangan kosong lah. kalau sebakul pun tidak jugak. hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Masuk sini jarang lah kalau beli sikit sikit, ada aje benda nak ambil. Hahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Dah selalu pergi pun mesti ada je benda baru. Terpaksa beli 😂

      Delete
  3. Nieyl kalau masuk sini, klu x habis rm50 x sah hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak tu RM50. Tapi brg yg dapat pun banyak & puas hati kan 😉

      Delete
  4. Replies
    1. Banyak betul kedai berantu sekarang. Hantu Rumah hantu dah boleh bersara 😂

      Delete
  5. memang bahaya masuk kedai nih, semua rasa nk beli, memang berhantu lagi berpuaka tempat nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Ramai yang 'terkena' dengan kedai ni 😁

      Delete
  6. bahaya betul masuk kedai ni..dah lah besar kemain. lagi banyak jalan lagi banyak barang masuk bakul. masuk terus kena rasuk..haha

    ReplyDelete
  7. aida da terjebak dgn pasu kat kedai eco ni.
    menanam rose jepun.

    ReplyDelete
  8. dkt area umh ada br buka juga tp tk terjah lagi

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Labels

Adsense (11) Dunia Cikgu (13) food (112) Lifestyle (85) Personal (80) Resepi (42) Tips blogging (38) travel (52)

Contact Form

Name

Email *

Message *