SweetMuslimah.com

Friday, July 13, 2018

# food

KFC Mad Mex Twister dengan Spicy Mexican Cheese. Spicy ke tidak?

KFC Mad Mex Twister dengan Spicy Mexican Cheese| Pertama kali makan KFC Mad Mex Twister hari ini lepas lama tak jejak kaki ke KFC. Kerap juga KFC keluarkan menu baru, tiap kali aku pegi mesti ada benda baru.

KFC Mex Mad Twister - Twister Dengan Spicy Mexican Cheese|

KFC Mad Mex Twister ini mengandungi spicy mexican cheese (itu yang nama Mad Mex), zinger strips, geng kekacang - chickpeas, corns & kidney beans, lettuce & dibaluti dalam tortilla yang dipanaskan.

KFC Mex Mad Twister - Twister Dengan Spicy Mexican Cheese|

Tadi dapat tortilla garing! Sodap. Yey. Mexican cheese pun melimpah ruah ke ladang gandum. Sesuai sangat buat penambah geng lelemak sedia ada πŸ˜†.

KFC Mex Mad Twister - Twister Dengan Spicy Mexican Cheese|

KFC Mex Mad Twister - Twister Dengan Spicy Mexican Cheese|

Zinger strip banyak, lettuce dan geng kekacang. Aku ok je dengan kekacang ni. Tapi kalau takde lagi aku suka? Haha. Mexican cheese tu level pedas dia so-so je, jadi yang tak makan pedas pun boleh makan. Tak jadi masalah.

Kalau compare Mad Mex dengan Cheezy Twister, aku lagi suka Cheezy Twister sebab takde kacang, tapi kalau dapat modified menu letak spicy zinger strips combine dengan mexican cheese. Memang meletop kebabom la jadinya. Dapat pulak cheese yang melimpah ruah. Ya Allah. Awa ta kuad πŸ˜­

Overall, aku bagi 4 bintang untuk KFC Mad  Mex Twister cawangan Tesco Semenyih πŸ˜‰. 

14 comments:

  1. nk bli da aritu tp terbeli yg lainπŸ˜†

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, next time boleh beli lagi πŸ˜‰

      Delete
  2. p/s xpe sy da hafal alamat sy insya allah esok sy posπŸ˜†

    ReplyDelete
  3. Akak dah try agak pedas cuma gigitan terakhir kena pada kidney bean. Akak x suka kidney bean....tapi kalau xde kidney bean tu sedap untuk org yang xsuka kidney bean...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la, hihi. Beans tu kureng sikit.

      Delete
  4. Hari tu ingat nak beli tapi sebab aje kacang tu terus fikir dua tiga kali. Hahaha! Tak minat betul ada kacang merah tu.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Kalau takde kekacang tu laaaaagi sedap, hehe

      Delete
  6. Alahai tak sempat terjah KFC lagi

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @nshahira88