SweetMuslimah.com

Friday, May 25, 2018

# review

#createyourstyle Rambut Mahkota Wanita Dengan Schwarzkopf

#createyourstyle Rambut Mahkota Wanita Dengan Schwarzkopf | Hi!. Wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Penjagaan dari hujung rambut ke hujung kaki memang sentiasa dititikberatkan, bukan setakat kulit yang mewah dibelai dengan peralatan kosmetik, penjagaan rambut yang sinonim sebagai mahkota wanita pula bagaimana?

Memanfaatkan Keperibadian Anda Dengan Schwarzkopf #createyourstyle ! 

#createyourstyle Rambut Mahkota Wanita Dengan Schwarzkopf Extra Care Hydro Collagen


Selama 120 tahun, Schwarzkopf yang sinonim dengan kualiti, kebolehpercayaan, kepakaran dan inovasi dalam industri penjagaan rambut, warna dan gaya. 

Landasan Scwarzkopf telah menjadi permulaan untuk kebanyakan trend dan gaya di sepanjang tahun. Dan tahun ini, Schwarzkopf mengambil langkah jauh dari streotaip kecantikan konvensional yang merangkumi kepelbagaian dan ungkapan gaya individu, fesyen dan kecantikan.

Baru-baru ini, di majlis pelancaran Schwarzkopf #createyourstyle di Talent Lounge, 3 top influencer Malaysia mempamerkan gaya kegemaran dan berkongsi cerita peribadi tentang pilihan gaya rambut mereka. 

#createyourstyle Rambut Mahkota Wanita Dengan Schwarzkopf Extra Care Hydro Collagen
  
Sharifah Eleen Al-Baity suka menggayakan rambutnya gaya santai dan mencerminkan semangat bebas.

Selebriti tempatan, Mawar Rashid suka menggayakan rambut mudah dan elegan. 

"Gaya rambut yang evergreen amat disukai dab kelihatan cantik di setiap sudut, sempurna untuk seseorang yang perlu bersiap sedia untuk foto pada bila-bila masa".

Emma Shazleen, ibu kepada tiga anak lelaki adalah peminat kepada gaya rambut cepol yang tinggi. Wanita bertubuh kecil ini mengaku dirinya menggemari gaya itu kerana lebih praktikal, tetapi eksklusif. Tambahan pula, gaya tersebut dapat menambah ketinggian rupanya yang berketinggian 5 kaki.

Dengan bantuan penjagaan rambut dan produk penjagaan rambut Schwarzkopf, wanita-wanita ini dapat menikmati gaya rambut kegemaran mereka dalam versi yang terbaik! Dan sejujurnya, setelah mencuba untuk beberapa ketika, memang didapati Schwarzkopf memberikan pengalaman penjagaan rambut yang sempurna!


Rutin Penjagaan Rambut Dengan Schwarzkopf Extra Care Hydro Collagen 

#createyourstyle Rambut Mahkota Wanita Dengan Schwarzkopf Extra Care Hydro Collagen


Rutin penjagaan rambut aku bermula dengan Schwarzkopf Extra Care Hydro Collagen Shampoo. Shampoo ini sangat sesuai untuk rambut normal dan rambut kering dan kasar. Dengan formula pH 4-5 dan mengandungi marine collagen dan hyaluronic acid dapat mengoptimumkan penyerapan kelembapan dan menjadikan rambut kelihatan licin dan berkilau.

#createyourstyle Rambut Mahkota Wanita Dengan Schwarzkopf Extra Care Hydro Collagen
RM18 - 200ml dan RM28 - 400ml

Lepas shampoo, tak lengkap kalau tak pakai pelembap. Untuk range ini, Schwarzkopf menawarkan Scwarzkopf Extra Care Hydro Collagen Conditioner. Conditioner ini memberi kesan penghidratan dan melicinkan rambut selama 72 jam! 3 hari tu! 

Gabungan sempurna untuk rambut sihat, lembut dan berkilau.

RM29 - 400ml

Jangan lupa juga untuk masukkan Scwarzkopf Extra Care Hydro Collagen Express Repair Spray. Cara mudah untuk memperbaiki struktur rambut dan melancarkan permukaan rambut, dan kesannya? 

Rambut lebih mudah disikat =) 

RM35 - 150ml

Rangkaian produk penjagaan rambut Scwarzkopf Extra Care Hydro Collagen boleh didapati di semua farmasi Guardian dan Watsons serta farmasi yang terpilih di seluruh negara. Harga runcit bermula serendah RM18 hingga RM35. 

#createyourstyle Rambut Mahkota Wanita Dengan Schwarzkopf Extra Care Hydro Collagen

Nak rambut cantik, sihat dan paling penting lembut dan mudah disikat. Apa lagi?
#createyourstyle dengan Scwarzkopf!


6 comments:

  1. tengok post pasal shampoo ni rasa nak pegi salon plak. lamanya tak pi buat treatment apa2.. nak potong rambut pun iyaaa jugak ni. serabot da rasa hehe..

    ReplyDelete
  2. duk fikir macam mana nak sebut nama brand ni hehe cantiklah packaging dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shwa-jer-kof.
      Rasanya bunyi gitu 😅

      Delete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @nshahira88