SweetMuslimah.com

Tuesday, January 17, 2017

Sebelum tidur sembur Biobax Cool Theraphy. Baru hilang lenguh!

Penat betul berjalan hari ni. Keluar hotel dari awal pagi, lepas tu berjalan la sampai letih! Mula-mula aku pergi Bukit Bendera, saja ja nk jugak pegi even tahu yg Train Bukit Bendera ditutup kepada umum for maintenance. Tengok dari bawah pun dah rasa cantiknyaaaaaa 😍😍

Masa tengah ambik gambar tu, nampak ah banyak kereta plat KL & Selangor datang, buat u-turn. Pastuh park lama kat tepi. Alaaa, kesian. Kes sama macam aku lettew kecewa x dapat naik atas.

Then ke Kek Lok Si Temple. Then ke Batu Feringhi. Lepas tu Padang Kota Lama, Gurney Drive. Ko cakap, mana lagi patut aku pegi? Haha 😅

Tadi baru balik. Rehat baring kat katil. Baru sedar yang kaki letih. Betis ko rasa tegang cramp. Ah sudah. Ini sama mcm masa kt Sapporo hari tu. Pantang jalan banyak 1 hari je. Dia punya sakit tu, sampai ke pinggang!

Tapi hari ni x sakit sampai cramp pinggang la sebab banyak guna kereta, haha. Kat Sapporo tu 95% jalan kaki. Bayangkan aku berjalan kaki 4 subway stesen untuk carik opis apartmen? Ape ke sengalnya aku hari tu? Haha. Semuanya gara-gara Google Maps gila ni. Kat Jepun dia keluar tulisan kanji kat maps tu. Ko ingat aku yau baca kanji? Waze lagi haru. Langsung sewel. 

Dan balik je hotel, mandi solat siap. Bila dah letih cepat je mengantuk. But, sebelum tidoq kita sembur dulu Biobax. Tekan 2 kali semburan kat betis dan belakang badan. Urut-urut sikit. Tak lama lepas tu ko rasa sejuk berangin je. Tido lena dan nyenyak sampai pagi ok!
Esok pagi segar bugar dan hilang semua lenguh tu!

Hah, aku nak sembur Biobax ni. Nk tido dah. Esok byk tempat nk cover lagi! Haha.

Nk order Biobax Cool Theraphy Spray, sila whatsapp di 0166384890 atau pm tepi je kat page Biobax Cool Theraphy-PJ 😌

Biobax Cool Theraphy Spray, hilangkan lenguh dengan Biobax Cool Theraphy, penawar lenguh badan, tips hilangkan sakit belakang, kebaikan Biobax Cool Theraphy
Sebelum tidur sembur Biobax Cool Theraphy. Baru hilang lenguh!
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+