Thursday, December 15, 2016

# review

Kad Nama Percuma dari pixajoy.com.my

Kad Nama Blogger Pertama PERCUMA dari Pixajoy | Dah lama sebenarnya nak buat kad nama khas blogger ni. Dari awal tahun hari tu. Tapi terfikir-fikir je lah. Buatnya tak, haha :D. 

Tapi baru-baru ni asyiklah tengok kawan-kawan ni buat kad baru. Buat dengan Pixajoy sebab Pixajoy buat promo PERCUMA kad nama, dengan syarat ko bayar harga untuk postage je lah. Jadilah kan, bayar harga Postage tak sampai RM10 pun. Murah sangat. Lagi nak tambah cerita, baru-baru ni dah start berani attend event. PR bagi kad kita balas dengan senyuman je. Blogger bagi kad, pun aku tayang gigi je. Gigi [utih berseri berkilat  takpe jugak. Hampeh. Perlu juga kad ni eh?

Jadi, minggu lepas aku pun laju tempah Kad Nama Blogger ni di Pixajoy. Ambik yang PERCUMA je sebab baru nak try test tengok laku ke kad aku nanti. Haha. Mana tahu dah siap buat, tapi lepas tu simpan buat pekasam Cik Kiah, naya je. Kahhhhh.


Kad Nama Percuma dari Pixajoy

Sampai dah kad aku.

Kad Nama Percuma dari Pixajoy

Sekarang Pixajoy offer FREE name cards yang boleh customized nama dan gambar kita sendiri. Tetapi OFFER ini hanya terhad kepada 50 set setiap hari. Biar aku shhare apa beza pilihan name cards FREE dan PREMIUM untuk korang ye.

Kalau pilih yang FREE / PERCUMA. Macam biasalah ada kekuranganya, salah satunya dari segi kad dicetak pada muka hadapan je. Muka belakang kosong. No printing. Dan pilihan template terhad. Tapi pada aku template yang ada pun agak menarik. Dan yang aku pilih pun, yang simple je. Ok lah. Janji sampai tujuan nak share sosial contact aku. 

Customized Template atau kad berbayar pulak lebih banyak pilihan template dan boleh print depn belakang. Tapi untuk kedua-dua pilihan (FREE / CUSTOMIZED) Nak edit masukkan gambar muka korang pun boleh. Jangan syok sendiri masukkan muka korang penuh-penuh sudah, haha :D

Kad Nama Percuma dari Pixajoy

Follow diskaun dan promosi terbaru Pixajoy di:




p/s: Pixajoy tengah buat promo 93% diskaun untuk Photobook. Tinggal 7% je kena bayar. Tertarik tak?

Kad Nama Percuma dari Pixajoy







No comments:

Post a Comment

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+