SweetMuslimah.com

Wednesday, September 21, 2016

Beli berdozen barang dari China dengan kos pos RM8.80 SAHAJA!

Hi. Siapa suka beli barang online yang murah, dalam kuantiti yang banyak, berkualiti dan paling penting KOS PENGHANTARAN MURAH! Hoih, mana nak dapat pakej gitu kan? Sebab biasanya bila kita beli barang banyak, of course SHIPPING COST tinggi. But then, shopping di ezbuy.my tak macam tu okay! Jom ikut Kak Sha korang yang sangat expert menyoping online. Click and get what u want! Muahaha :D

SHOPPING AT EASY: EZBUY.MY

Beli berdozen barang dari China dengan kos pos RM8.80 SAHAJA!

ezbuy.my adalah laman sesawang yang membawa berbagai pilihan dan kategori. Boleh kata semua kategori dari beauty & health sampai ke gadjet pun ada. Semua kategori tersebut ada pada sidebar ezbuy.my.

Macam dalam gambar di atas. Cuma pilih kategori barangan mana yang ingi dicari. Poofff.

Beli berdozen barang dari China dengan kos pos RM8.80 SAHAJA!
  
Kategori Home & Garden okay. 
Barang dah macam Ikea design dia. Cantik sangat. Dalam ezbuy.my ni ada juga section SEMUA barang berharga bawah RM30. Hah, yang tu yang aku tunggu tu. Lelong ala-ala Jusco gituuu, ekeke :D

  
PRICE ZONE UNDER RM30!
Jom cuci mata dulu.

Beli berdozen barang dari China dengan kos pos RM8.80 SAHAJA!
Beli berdozen barang dari China dengan kos pos RM8.80 SAHAJA!

Ni antara yang aku beli, banyak jugak. Haha :D. Gilaaaaa betul aku ni, pantang betul bukak ezbuy.my ni, ada je yang rasa takde kat rumah aku beli kat sini.

Beli berdozen barang dari China dengan kos pos RM8.80 SAHAJA!

Pilih barang yang kita nak dengan Klik Add to Cart. Dah habis shopping semua yang kita nak, klik Checkout.
Beli berdozen barang dari China dengan kos pos RM8.80 SAHAJA!
4 item yang berjumlah RM76.66. Agak murah sebab ada item yang aku beli tu besar (modern stool). Tapi kos penghantaran hanya RM8.80. Peh. Acaner tu murah nau shipping fee ni? 

Jawapan dia adalah korang pilih cara penghantaran Prime. 

Apa ezbuy Prime tu?

Beli berdozen barang dari China dengan kos pos RM8.80 SAHAJA!
[Klik banner untuk info]

Ezbuy Prime sebenarnya adalah subscribe membership programme yang eksklusif hanya untuk pelanggan ezbuy yang sedia ada. Kiranya pelanggan baru tak boleh entitle untuk Ezbuy Prime ni lagi. Kebanyakan produk yang entitle untuk Prime adalah produk luar negara yang pastinya mahal kos penghantaran ke Malaysia. 

Membership Fee RM188 per year dan korang boleh shopping gila-gila belilah seberapa banyak yang korang nak, tapi shipping fee yang dikenakan hanyalah RM8.80. Memang sangat berbaloi-baloi untuk yang nak mula online business dan nak beli item dari ezbuy.my ni.

Boleh rujuk info mengenai ezbuy Prime di: http://marketing.ezbuy.my/prime_land/

Pssssstttttt. Nak tak shipping fee RM8.80 dan juga voucher discount?

Siapa cakap hakak taknak payung korang rahsia nak dapat shipping fee MURAH RM8.80 sebagai reader blog www.nurulshahira.com ni? Hakak payung okay. Dengan syarat ikut langkah-langkah berikut:  

- Semasa checkout, masukkan kod voucher ezfriend15 untuk dapat 15% off dari kos penghantaran
- Register akaun ezbuy dan instantly dapat lagi voucher RM15 
- Shipping Fee RM8.80 dengan mendaftar untuk Prime Trial. Prime Trial ni hanya TERHAD untuk 100 orang yang mendaftar laju-laju. Register di sini: https://goo.gl/7eXgQs 
 
Senang je kan? Dah boleh mula shopping di ezbuy.my dan nikmati kos pos hanya RM8.80 walaupun shopping sebesar almari! Weeehuuuu. Boleh beli 1 dozen item! Muehehehe ;D

Untuk keterangan lanjut, boleh ke:
Hotline: +603-27803898
Beli berdozen barang dari China dengan kos pos RM8.80 SAHAJA!
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

4 comments

Tulis comments
avatar
September 24, 2016 at 12:01 PM

Yg ni mmg best utk org2 yg suka shopping online. :D

Reply
avatar
September 28, 2016 at 2:06 PM

X sanggup.. hehehe..
Baru je shopping Isnin aritu.. kena scroll laju2..

Reply
avatar
October 5, 2016 at 12:23 PM

Memang promo ezbuy ni utk yg suka shopping online. Sengaja digalak-galak lagi shopping banyak-banyak, hehe :D

Reply
avatar
October 5, 2016 at 12:24 PM

Ala, takmolah skrol laju-laju. Boleh shopping lagi, ekekeke :D

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+