SweetMuslimah.com

Friday, August 26, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

TAMAT : 29 OGOS 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

5 comments

Tulis comments
avatar
August 30, 2016 at 2:23 AM

Hi. Singgah sini xD

http://yumeedream.blogspot.my/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct_23.html

Reply
avatar
August 30, 2016 at 1:23 PM

Datang dari segmen yang sama
http://www.kisahsidairy.com/2016/08/segmen-bloglist-azhafizahcom-sep-oct.html
all the best ye..

Reply
avatar
August 30, 2016 at 5:23 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Terima kasih menyertai segmen ini. Senarai peserta dah update. Semak jika nama blog tidak disenaraikan. Selamat berblogwalking ^__^

http://www.azhafizah.com/2016/08/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

One love,
admin
azhafizah.com

Reply
avatar
September 1, 2016 at 9:43 PM

dah lama benar tak join segmen2 ni...
hehee

Reply
avatar
September 22, 2016 at 11:33 PM

Cikla singgah dr segmen sama... Maaf lmbt blogwalking....

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+