SweetMuslimah.com

Monday, June 13, 2016

Bateri Kereta Kong? Jangan Risau, Bateriku.com Ada!

Biasa orang perempuan ni, selalu kena kata pandai bawak kereta je, tapi benda lain tak tahu. Isi minyak okaylah, ramai yg tahu. Tapi part isi angin tayar, berapa tekanan tayar tu kena set, nak servis asas kereta sebelum nak jalan jauh. Belum masuk part bateri kereta kong. Nak charge ke nak ganti baru. Boleh kata berapa kerat je yang tahu. Isi angin tayar tu senang je, tapi kalau bateri kereta kong, memang menangis tepi jalanlah jawabnya.

Pengalaman pertama belajar isi angin tayar sendiri, peh. Berpeluh bawah panas wehhhh. Siap call abah tanya, "Abah, berapa tekanan tayar nak kena tekan kat mesin ni?" First time isi minyak, "Abah, nak guna minyak kaler hijau ke kuning? RON 95 ke 97?" Ekekeke. Nampak jahil nau.

Bateri kereta kong? Aish. Pernah kut. Masa study dulu, pernah je kereta tak mau hidup sebab bateri kong. Pusing-pusing kunci, grrrrrggrrrrrgrrrr je yg keluar bunyi. Dah serupa bunyi naga bersin je. Haha. Tapi kereta tak nak hidup. Dah lah sorang-sorang pg shopping time tu. Tersadailah aku tepi jalan sambil terkebil-kebil. 

Dah kerja ni, dah kena hadap jem segala. Dah lah lepas ni perlu berulang Kajang - Kelana Jaya. Jauh dan jem teruk. Kalau tetiba bateri kong tengah jalan, nak panggil siapa pulak? Hah. Mari aku perkenalkan Bateriku.com.


Penyelesaian Pantas Bateri Kereta Kong di Kajang Dengan Bateriku.com

Bateriku.com adalah syarikat yang menyediakan perkhidmatan penghantaran, pemeriksaan dan pemasangan bateri kereta on-site. 


Perkhidmatan penghantaran, pemasangan dan pemeriksaan bateri kereta kong di Kajang

Penyelesaian Pantas Bateri Kereta Kong Dengan Bateriku.com

>Menyediakan khidmat Penghantaran - Pemeriksaan - Pemasangan PERCUMA kepada pelanggan.
>Terdapat semua jenis bateri untuk semua jenis kenderaan. Kiranya tak payah pening kepala nk cari di luar.
>Harga yang murah untuk sebarang pembelian bateri.


Penyelesaian Pantas Bateri Kereta Kong di Kajang Dengan Bateriku.com

>TIDAK AKAN CHARGE sebarang bayaran sekiranya selepas pemeriksaan, krew Bateriku.com dapati bateri lama masih elok dan tiada keperluan untuk membeli bateri baru pada masa tersebut.
>Pemeriksaan dilakukan dengan teliti pada alternator dan starter untuk memastikan masalah benar berpunca dari bateri.


Penyelesaian Pantas Bateri Kereta Kong di Kajang Dengan Bateriku.com

>Boleh hubungi Bateriku.com secara phone call mahupun Whatsapp dan Bateriku.com akan datang untuk membantu. Mudah dan pantas.

PERBEZAAN BATERIKU.COM DAN PERKHIDMATAN BATERI KERETA LAIN.

>Harga lebih murah berbanding dengan harga bateri kereta yang dijual di kedai.


Penyelesaian Pantas Bateri Kereta Kong di Kajang Dengan Bateriku.com

>Delivery service ke tempat kereta kita bermasalah. Tak perlu lagi keluar mencari di kawasan sekitar.
>Sekiranya masalah kereta bukan berpunca dari bateri, khidmat pemeriksaan dari staf Bateriku.com adalah PERCUMA. Yes. FREE.


Penyelesaian Pantas Bateri Kereta Kong di Kajang Dengan Bateriku.com

>Tak ada cash nak bayar pembelian Bateriku.com? Dont worry. Boleh gunakan kad kredit / debit.
>Paling best, selain pemeriksaan bateri, Bateriku.com juga menyediakan perkhidmatan pemeriksaan komponen mekanikal dan elektrikal kereta at no extra cost! No hidden cost!


Penyelesaian Pantas Bateri Kereta Kong di Kajang Dengan Bateriku.com

Untuk warga Kajang dan sekitarnya.
Sekiranya ada masalah bateri, mahupun masalah kereta yang lain, jangan lupa hubungi Bateriku.com! 

PANGGIL BATERIKU.COM UNTUK PEMERIKSAAN PERCUMA !
Hotline: 1-800-22-2324 
Whatsapp: 012-245-8027 


Bateri Kereta Kong? Jangan Risau, Bateriku.com Ada!
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

9 comments

Tulis comments
avatar
June 13, 2016 at 3:35 PM

Segalanya mudah bila ada bateriku.com :)

Reply
avatar
June 13, 2016 at 5:21 PM

Terbaik bateriku.com. kak irra walk in. Jimat rm10. Kebetulan dekat dah ngan opis dia. Layanan tiptop

Reply
avatar
June 13, 2016 at 10:42 PM

Fuyooo bateriku.com di mana mana...simpan nombor bateriku.com ya..nnt apa2 senang call jer .

Reply
avatar
June 13, 2016 at 11:08 PM

Yang paling best, harga bateri tu murah dari kedai

Reply
avatar
June 13, 2016 at 11:38 PM

Terbaiklah bateriku.com. servis yg pantas dan cekap

Reply
avatar
June 15, 2016 at 10:45 PM

terbaik lahh.. senang kalau tiba2 buat hal tepi jalan. call je :)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+