SweetMuslimah.com

Thursday, November 17, 2016

Atasi Kaki Cramp Semasa Memandu Cara Kak Sha!

Macam mana aku atasi masalah kaki cramp masa drive ni ada aku share dalam instagram aku (www.instagram.com/nshahira88). Share pasal Biobax Cool Theraphy | Fast Relief Spray yang aku guna untuk legakan masalah cramp / kejang kaki aku. Mula-mula kenal dan tahu pasal Biobax ni masa EFG First Gathering. Biobax antara sponsor event tu. Lepas tu bila dapat pindah balik sini, then berulang dari Beranang ke Petaling Jaya, agak jauh jugak. Dalam 45km gitu sehala. Balik dah 90km. Jauh sudah pasti, jalan-jalan menghala ke KL ni pulak kuat benar jem jalannya weh! Asyiklah cramp kaki pijak pedal minyak brek tu.

Pakai Biobax ni, sembur dekat area kejang tu, Alhamdulillah, reda sikit. Takdelah bila kena cramp, dia rasa menarik-narik urat kaki ko tu. Adoi. Macam mana rupa Biobax ni?


KAKI KEJANG? GUNA BIOBAX JE!

Atasi masalah kaki cramp semasa driving dengan Biobax Cool Theraphy

Botol Biobax ni kecik je. Aku simpan dalam henbeg. Ringan tapi berkuasa weh. Haha. Sebelum ni pernah bantai guna Yoko-Yoko sapu kat betis. Maybe tak serasi kut, panas betis aku. Haish. Tapi pakai Biobax rasa sejuk nyaman je. Sesuai ah dengan tagline dia "Biobax Cool Theraphy | Fast Relief Spray".

KANDUNGAN BIOBAX COOL THERAPHY

Biobax Cool Theraphy adalah fast relief spray yang mengandungi Eucalyptus Oil, Habbatussauda dan Olive Oil sebagai kandungan utama yang sangat membantu melegakan kesakitan dengan cepat. Selain itu, Biobax mengandungi:

- Eucalyptus Oil
- Habbatussauda Oil
- Olive Oil
- Za'faran
- Lemon Grass
- Halia Bara
- Kaffir Lime
- Pappermint
- Menthol Crystal


Bahan-bahan dalam Biobax Cool Theraphy adalah 100% organik. Jadi Biobax Cool Theraphy sesuai untuk ibu mengandung dan ibu berpantang.


KEGUNAAN BIOBAX COOL THERAPHY

Biobax tak terhad untuk kaki cramp / kejang je tau. Ada banyak lagi kegunaan dia. Untuk kelegaan segera, sakit-sakit biasa, sakit otot dan sendi yang biasa seperti:

- Sakit Belakang

- Ketegangan
- Terseliuh
- Lenguh-lenguh
- Selsema/resdung

Selain lenguh-lenguh, Biobax Cool Theraphy boleh melegakan selsema. Caranya dengan spray biobax pada tangan. Kemudian gosok kedua belah tangan dan sedut bau di tapak tangan sehingga hilang bau.

TESTIMONI BIOBAX COOL THERAPHY

Ni aku sertakan testimoni-testimoni dari pengguna Biobax. Ibu mengandung, orang-orang tua memang best pakai sebab satu macam aku kata kat atas tadi, kandungan dia 100% organik. Tak risau chemical apa-apa rosakkan kulit kita. Lepas tu dia rasa sejuk "cooling effect". Ye ah bukan semua orang tahan rasa panas-panas ni semua.

Atasi masalah kaki cramp semasa driving dengan Biobax Cool Theraphy

Atasi masalah kaki cramp semasa driving dengan Biobax Cool Theraphy

KELEBIHAN BIOBAX COOL THERAPHY


- Melegakan lenguh leher & sendi
- Segera melegakan sakit belakang dengan kesan sejuk

- Tahan sehingga 5 jam
- Melancarkan peredaran darah
- Membantu melegakan lenguh bahu & leher
- Terbukti berkesan untuk kelegaan belakang
- Sesuai untuk melegakan selsema & resdung

Atasi masalah kaki cramp semasa driving dengan Biobax Cool Theraphy


Harga 1 botol Biobax adalah RM85. Nampak macam mahal, tapi sebenarnya sangat jimat dan berbaloi tau! Ini kerana sebotol Biobax ni boleh digunakan sehingga 500 semburan dan tahan sehingga 3 bulan penggunaan! Jimat kan?

Dan lagi jimat. Sekarang beli Biobax RM80 beserta POSTAGE!! 

Sekiranya berminat boleh whatsapp atau telegram "BIOBAX" di: 
016-6384890 (Kak Sha - Agen Sah Biobax). 
Atau boleh shopping di kedai online shopee Kak Sha di www.shopee.com.my/nurulshahiraii




Atasi Kaki Cramp Semasa Memandu Cara Kak Sha!
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

5 comments

Tulis comments
avatar
June 28, 2016 at 3:02 PM

Saya memang sudah sediakan Yoko2 dalam kereta...
err bukan lagi panas lagi bagus ke?

Reply
avatar
July 29, 2016 at 2:33 PM

Boleh beli dekat shopee Sha Anies :)

Reply
avatar
July 29, 2016 at 2:34 PM

Yg tahan panas ok rasanya. Yang tak suka panas yoko2 tu, alternatifnya boleh pilih Biobax. Lagipun Biobax 100% natural ingredients :)

Reply
avatar
July 31, 2016 at 11:30 PM

kadang2 kalau kt ofis asyik duduk 3 or 4 jam tak bangun2 cramp jugak. huhu
boleh la cari

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+