Saturday, March 5, 2016

# Blogging

Kotak Komen Hilang Bila Mobile View

Baru perasan yang kotak komen hilang bila buka blog dari phone. Tak sure ini masalah phone aku, atau memang kotak komen tu takde. Masalah juga ni kan?

Kotak Komen Hilang Bila Mobile View

Baru je tukar template blog ni siang tadi. Tengok dari pc ok je. Kalau korang buka dari phone, kotak komen sepatutnya berada bawah subscribe email tu. 

So, yg rajin datang sini, boleh tolong confirmkan? Ada ke tak? 

6 comments:

  1. ooo.. buat comment in open new windows ya?

    cuba try buat embed comment.. nnti ada masa saya try dekat hp...

    Singah sini..

    Blog Ahmad Hasif site.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setting embed comment. Rupanya ada koding yang visibility hide. Tapi ok dah =)

      Delete
  2. Cantik theme blog awak.. Simple kemas.. >_<

    Takpe, usha2 coding theme tu.. Boleh repair tuu


    www.mejuez.com

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+