Nurul Shahira:

Friday, March 4, 2016

# Blogging

Akhirnya Sampai Juga Cheque Nuffnang

Akhirnya, sampai juga cheque Nuffnang yang di cashout bulan Disember hari tu. Lama juga nak menunggu, tak tahulah apa sebab lambat. Maybe sebab new year dan cuti berderet kut? 

Tapi dalam lambat-lambat pun, nasib juga Nuffnang bagi CPUV mencurah-curah. Saja ja bagi orang tunggu cheque dia, tu yang bagi banyak sikit. Bedal lah semua tu, haha.

Cashout Nuffnang Disember 2015

Okay. Sebab Nuffnang masih bagi banyak CPUV, Kak Sha pun masih setia bersama Nuffnang. Mintak-mintak lepas ni laaaaggii meriah CPUV, meriah frekuensi boleh cash-out. Wohooooo :D

6 comments:

  1. wah..banyak betul yang on going tu ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki, alhamdulillah. Tapi nak tunggu penuh tu tak tau lah bila, haha :D

      Delete
  2. Best nye dpt nuffnang.. :(
    saya tak tau lah skrg ni nuffnang boleh buat duit lagi ke tak.. Sbb nuffnang dulu ngan skrg dah lain..


    www.mejuez.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat ni okay lagi dengan Nuffnang, slow sikit tapi boleh la.

      Delete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+