SweetMuslimah.com

Friday, March 4, 2016

Akhirnya Sampai Juga Cheque Nuffnang

Akhirnya, sampai juga cheque Nuffnang yang di cashout bulan Disember hari tu. Lama juga nak menunggu, tak tahulah apa sebab lambat. Maybe sebab new year dan cuti berderet kut? 

Tapi dalam lambat-lambat pun, nasib juga Nuffnang bagi CPUV mencurah-curah. Saja ja bagi orang tunggu cheque dia, tu yang bagi banyak sikit. Bedal lah semua tu, haha.

Cashout Nuffnang Disember 2015

Okay. Sebab Nuffnang masih bagi banyak CPUV, Kak Sha pun masih setia bersama Nuffnang. Mintak-mintak lepas ni laaaaggii meriah CPUV, meriah frekuensi boleh cash-out. Wohooooo :D

Akhirnya Sampai Juga Cheque Nuffnang
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
March 4, 2016 at 4:04 PM

wah..banyak betul yang on going tu ye

Reply
avatar
March 6, 2016 at 3:06 AM

Best nye dpt nuffnang.. :(
saya tak tau lah skrg ni nuffnang boleh buat duit lagi ke tak.. Sbb nuffnang dulu ngan skrg dah lain..


www.mejuez.com

Reply
avatar
March 6, 2016 at 3:04 PM

Rezeki, alhamdulillah. Tapi nak tunggu penuh tu tak tau lah bila, haha :D

Reply
avatar
March 6, 2016 at 3:05 PM

Setakat ni okay lagi dengan Nuffnang, slow sikit tapi boleh la.

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+