-Lifestyle-Food-Travel-

Simple thing captured my heart

March 21, 2016 8
Simple thing captured my heart |   Macam biasa, kalau tak bercakap pasal makanan memang tak sah betul, ekekeke. Hari tu dah makan breakfas...

Doa guys, plisss.

March 21, 2016 6
Waktu Amal dapat pindah, majoriti orang kolej tanya aku okay ke tidak. "Ira okay ke?". Hekhek. Prihatin tanya sebab tahu aku me...

Telur Separuh Masak

March 19, 2016 6
Telur separuh masak | Hai. Setiap pagi mesti bertolak-tolak antara satu sama lain, siapa yang nak decide tempat untuk breakfast. Eh, kau ...

Cari kerang

March 18, 2016 4
Hari tu teringin sangat nak makan sambal kerang. Sampai dah tahap mengidam gaya dia, haha. Kalau beli dekat pasar tak best sebab kerang di...

Resepi Homemade Aiskrim Paddle Pop

March 17, 2016 8
Resepi Homemade Aiskrim Paddle Pop ni mesti ramai yang suka. Tambah-tambah mak-mak yang anak tengah membesar, suka mintak aiskrim bila ke...

Rabun

March 14, 2016 12
Aku rabun. Sejak sekolah menengah rendah lagi. Form 3 to be exact. Tapi masa rabun aku masih dalam kategori rendah, aku memang tak suk...

Hai Dato' Fazley

March 13, 2016 7
Hai ! Sabtu baru-baru ni berpeluang bersua muka dengan Dato' Fazley Yaakob ! Yes. Quite excitedlah sebab Tawau ni bukan selalu retis ...