SweetMuslimah.com

Tuesday, February 2, 2016

Teaser video Puncak Bohey Dulang Sabah


Hai.
Puas dah kena perli dalam muka suci bila Hakak Sha nk update blog? Hahaha. Pedih betul bila kena perli :D

Nak update. Sebenarnya banyak benda nak cerita. Trip KK hari tu pun tak sempat cerita. Baru-baru ni pulak dah bersuka ria dekat Semporna.

Peh. Akhirnya ada juga idea bila jeles sokmo tengok geng - geng travel Uncle Zuan pegi Boracay. Tak sampai Boracay, Bohey Dulang dengan Sibuan pun jadilah. Haha.

Aktiviti Menarik di Pulau Boheydulang

Hakak Sha bagi teaser video perjalanan dengan Pulau Bohey Dulang dulu. InshaAllah, esok lusa adalah entry pasal tu. Heh.


Masa ni atas bot. Sikit lagi nak sampai Bohey Dulang. Tapi adik bot tu bawak tak beragak. Laju kemain. Melantun-lantun kami atas bot. Balik esok harinya semua mengadu sakit pinggang. T_T. Haha


Puncak Bohey Dulang. Nak sampai atas ni kena mendaki bukit dulu dalam 600m. Tak tinggi mana pun. Tapi itu pun aku berhenti rehat 5 kali. Cisss. Buat malu kompeni je. Haha. Tapi kalau bercadang nak terjah pulau-pulau dalam Sabah ni, Pulau Bohey Dulang ni antara a-must-place korang kena datang :)

Ok. InshaAllah entry esok. Nak tahu berapa harga & pakej untuk pulau-pulau ni jangan lupa jenguk sini bila aku publish esok. Bai. :)



Beli Kain Batik Songket Sarawak / Borneo Murah?




Teaser video Puncak Bohey Dulang Sabah
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

3 comments

Tulis comments
avatar
February 2, 2016 at 8:58 PM

haha Sha nama tempat tu dah dekat2 dah ye.. samalah kak ana pun ada banyak entri cuma belum berhupdate lagi adoi... :)

Reply
avatar
February 4, 2016 at 9:55 PM

menariknya tempat ni...pat update

Reply
avatar
February 6, 2016 at 1:06 PM

Wah, teringin lak nak pergi ^-^

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+