Thursday, February 18, 2016

# segmen-contest & giveaway

Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ

Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ

Hai. Sebenarnya aku nak buat pengakuan. Aku dah laaaaamaaa gilaa tak join giveaway mahupun segmen - segmen ni. Bukan berlagak femes atau hebat. Jauh sekali weh. Plisss, jangan serabutkan pemikiran suci korang dengan alasan-alasan tak munasabah aku, haha.

Tapi kali ni for sure aku join Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ. Sebab apa? Sebab janji manis lit lit Kak Drama kita +DRAMATIC UNIQ janji akan blogwalking ke semua blog yang terpilih memenuhi bloglist Mac-nya setiap hari. Even korang tak update blog !
Ehem.
Menarik bukan?
Sekurang-kurang 100% ada 1 UV untuk korang.

Dah, tak payah cakap banyak. Mai join Segmen Bloglist Mac 2016 Bersama DRAMATIC UNIQ. Klik banner di bawah ini untuk ke blog penaja.

Klik banner untuk join 
Tarikh tutup: 29 Februari 2016

Jom ajak kawan-kawan blogger korang join segmen bloglist yang simple ini. Sama-samalah kita mengeratkan lagi ukhuwah sesama blogger kita di sini. Semoga sama-sama kita memperoleh kebaikannya :)

3 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join Segmen Bloglist Bersama Dramatic Uniq ni.. hehehehee.. :)

    Selepas 29 Mac nanti boleh check terpilih atau tak ye.. Apapun terima kasih sekali lagi.

    http://www.dramaticuniq.com/2016/02/segmen-bloglist-mac-2016-bersama-dramatic-uniq.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAAF salah tarikh..! hehehehhee..
      selepas 29 Februari nanti boleh datang check terpilih atau tidak ya..

      :)

      Delete
  2. Intan singgah unt segmen yang sama...
    Good Luck ;)...

    http://intanbeautycenter2.blogspot.my/2016/02/parodyme-1st-giveaway-by-dramatic-uniq.html

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+