SweetMuslimah.com

Wednesday, January 13, 2016

Komisyen terakhir ashadee.com

Komisyen terakhir ashadee.com | Bukan satu rahsia lagi yang laman affiliate ashadee bakal menamatkan perkhidmatannya menjelang 15 Januari 2016 ini. Memang terasa juga penutupan ashadee ini sebab aku pun berjinak-jinak menyertai program affiliate dan ashadee antara platform yang menjanjikan pulangan lumayan (bagus untuk tambah side-income) kepada yang rajin dan tahu cara untuk mempromosikan produk-produknya.

PENUTUPAN ASHADEE.COM


Bermula 28 Disember 2015 lalu, pendaftaran baru untuk Advertiser dan Publisher telah dihentikan. Dan menjelang 20 Mac 2016, semua akaun akan dinyahaktif. Semua Publisher digalakkan untuk selesaikan pending commision sebelum tarikh 20 Mac tersebut.

Komisyen Ashadee.com

Last komisyen dari Ashadee. Baru RM48. Aku pilih had pembayaran paling minimum, RM50. So, aku ingat nak halal je RM48 tu, tak dapat kut. Alih-alih masuk akaun jugak. Telan je lah. Haha.

Tapi jangan risau. Ada banyak lagi program affiliate diluar sana yang menjanjikan pulangan asalkan kita rajin untuk meneroka galaksi dan planet baru (ye, aku tengah menunggu Star Trek 3: Beyond keluar. Countdown bulan 7 sampai melalut dalam blog. Heh) dan mencuba. Anda boleh mencuba dengan program affiliate lain seperti Clickbank, klikjer, Infokerjaya dan banyak lagi. 

Selamat mencuba. :)




Komisyen terakhir ashadee.com
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

3 comments

Tulis comments
avatar
January 14, 2016 at 2:16 AM

kecewa juga bila ashadee nak tutup tapi takpe ka banyak lagi platform affiliate yang kita boleh guna

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+