SweetMuslimah.com

Friday, December 11, 2015

Tips Percepatkan Tarikh Perkahwinan & Jimat Sehingga RM10,000

Tips Percepatkan Tarikh Perkahwinan & Jimat Sehingga RM10,000 | Hai. Siapa yang tak nak bernikah dan berkahwin kan? Sebut saja kepada yang bujang trang tang tang tu, bila nak kahwin, semua menggelupur cakap esok, lusa, tulat. Hihi.

Tapi itulah. "Berat mata memandang, berat lagi mata yang memikul". Dari permulaan proses perkahwinan, bermula dari merisik, bertunang, bernikah dan sehingga kehidupan selepas nikah. Semuanya memerlukan WANG. Betul ke tidak?

Tips percepatkan tarikh perkahwinan & Jimat sehingga RM10000
Dah buat kira-kira begini, masih lagi ada yang tidak mencukupi? Masih ada yang tertinggal. Kos perkahwinan juga semakin meningkat sehingga mungkin melebihi RM20,000 ! Aduhai. Sukar untuk membina masjid. Ditambah pula dengan ekonomi kita sekarang, semua barang semakin mahal.

Tak kan nak meminjam? Dengan saudara mara, ahli keluarga ataupun dengan bank? Aduhai lagi. 
.
.
.
.
.
Bagaimana pula dengan kehidupan selepas berumah tangga? 

Semua orang pasti risau. Tak ketinggalan aku juga risau. Tapi ada penyelesaian untuk semua masalah dan kata kuncinya adalah PERSEDIAAN. Persediaan dari segi ilmu urus kewangan dan tambah pendapatan, panduan persediaan kahwin, tips jimat belanja kahwin dan urus wang rumahtangga semua dalam SATU !

Dan persediaan ini perlu dilakukan sebelum kita bernikah (termasuk aku yang masih bujang ini. Masih bujang tidak bermaksud tidak perlu mempelajari dan mempraktikkan ilmu pengurusan kewangan ! Ingat tu !), persediaan menjelang pernikahan dan kehidupan selepas pernikahan.

STRATEGI KAHWIN & KAYA

Tips percepatkan tarikh perkahwinan & Jimat sehingga RM10000
Boleh dapatkan e-book Strategi Kahwin & Kaya yang mengandungi 5 modul ini. Dengan memiliki e-book strategi Kahwin & Kaya ini, kita akan perolehi:

- MODUL 1 : Persediaan sebelum, semasa dan selepas perkahwinan
- MODUL 2 : Tips jimat berbelanja
          Antara pengisian didalamnya...
          - Jadual bajet pertunangan lelaki & perempuan untuk mengelakkan kerugian
         - 4 laman web yang boleh digunakan untuk membeli rumah atau mencari rumah sewa selepas berkahwin
         - Tips untuk berbulan madu tanpa mengeluarkan bajet yang tinggi
         Dan banyak lagi. Kena explore sendiri lah ya !
- MODUL 3 : Pengurusan kewangan rumah tangga
        - Langkah yang boleh diambil sekiranya anda berhutang
        - 5 Prinsip yang boleh dipraktiskan untuk memilih pelaburan yang memberi keuntungan maksimum
- MODUL 4 : Cara praktikal tambah pendapatan
        - Tips business secara online seperti dropshipping
        - Membuat perkhidmatan sewa kereta atau van untuk pelancong
     - Mendapatkan komisen dengan menjadi ejen takaful, unit amanah, hartanah        mahupun wasiat
- MODUL 5 : Tips tambat hati isteri / suami

Dan banyak lagi pengisian yang akan anda perolehi dari e-book ini. Jadi, aku sarankan buat yang sedang merancang untuk menambah pendapatan bersama keluarga untuk miliki e-book ini segera. Rugi kalau tidak memilikinya. Harga yang ditawarkan juga berpatutan berbanding dengan hasil yang akan didapati nanti. 


Dan langsungkan majlis perkahwinan idaman dan alami penjimatan yang menguntungkan ! Dan praktiskan ilmu pengurusan kewangan rumahtangga dengan bergaya !



Tips Percepatkan Tarikh Perkahwinan & Jimat Sehingga RM10,000
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
December 14, 2015 at 3:24 PM

bakal raja sehari sila take note ok! ;-)

Reply
avatar
December 15, 2015 at 11:34 AM

buat yang wajib je.. nk kawen pon kena pk banyak kan

Jom baca entri : Blog Nurfuzie Dot Com di Utusan Malaysia

Reply
avatar
December 15, 2015 at 6:01 PM

wah ada buku utk persediaan kawen..mmg syok
yg penting bila kawen jgn membazir, buat sederhana je, perancangan awal tu yg penting disamping berjimat

Reply
avatar
December 16, 2015 at 6:27 PM

Eh, takdak calon pun kne buat persediaan awal jugak, hewhewhew :p. Meh sesama kita prepare :)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+