SweetMuslimah.com

Monday, December 21, 2015

[Review] Pelan Panggilan & SMS Murah | Tempoh Sah Prepaid Sehingga 2 Tahun Lebih dengan Sim One XOX

Internet plan, Prepaid tahan 2 tahun lebih, SMS dan call rate murah dengan One XOX

Assalamualaikum
Pelan Panggilan & SMS Murah dan Tempoh Sah Prepaid Sehingga 2 Tahun Lebih dengan Sim One XOX | Ramai orang nak jimat kan? Jangan tak tahu kita juga boleh JIMAT dengan talian telefon yang kita gunakan. Kelebihan talian OneXOX ni adalah ia sangat menjimatkan di tambah pula simkadnya murah sahaja.

simkad-onexox-murah-best-kelebihan

Masalah dan penyelesian dengan Simkad OneXOX

Antara masalah yang kita hadapi sekarang ialah:
1. Call tidak dapat tetapi kredit kena tolak.
>>> OneXOX selesaikan dengan menyediakan perkhidmatan prabayar terkini dengan lebih penjimatan tanpa caj yang teresembunyi.
2. Call sekejap pon kena caj seminit panggilan.
>>> Kadar panggilan serendah 5 sen sahaja KESEMUA RANGKAIAN telco. Tak kira la biru ke.. merah ke.. oren ke..
3. KREDIT BANYAK LAGI TETAPI DAH EXPIRED, NAK KENA TOPUP...!!!!
 >>> The best OneXOX top up boleh tahan sehingga 2 tahun 4 bulan. Top up sekali je tunggu sampai 2 tahun akan datang baru top up semula Kalau kredit tak habis-habis la. Biasanya ayah dan mak kita kat kampung la hadapi massalah ni kan? Top up bayak lagi, tapi tak boleh nak call sebab top up dah expired. So, jom la berubah ke OneXOX. Tahan lama kau.
4. Nak add family ataupun friend tetapi diorang pakai telco lain pulak.
>>> Rasanya ade ke telco yang membolehkan kita add friend ataupun family ke semua rangkaian? Tapi dengan OneXOX kita boleh add 10 nombor famili dan rakan-rakan dari semua rangkaian telco. Waowwww...!!!! 
5. Kita ter-on internet, habis kredit tanpa disengajakan.
>>> Ini satu hal kan? Dengan OneXOX jangan risau selagi anda tidak melanggan data internet, tak kisah la ter-on ke.. Sengaja on internet ke.. Tak kan ada cas 'Pay Per Use' la. Confirm...!! Lebih lebih lebih lagi data internet dia amatlah laju.
6. Call masuk voice mail je, habis kredit kena tolak banyak.
>>> OneXOX selesaikan dengan menyediakan perkhidmatan prabayar terkini dengan lebih penjimatan tanpa caj yang teresembunyi.
7. Internet slownye. Nak send gambar dalam wassap pun berjangut nak tunggu
>>> Pelan internet yang laju dan tiada 'Pay Per Use' dan di jamin tiada kehilangan kredit

Kan OneXOX boleh selsaikan masalah-masalah korang kan? By the way, sim kad OneXOX ni hanya RM10. Ianya tidak menzalimkan betul tak...? Banyak JAMINAN terbaik yang bakal korang dapatkan. Tiada pay per use data dan program-program yang menyedut kredit secara halus. Kredit anda selamat dari ditipu. Memang banyak berlaku pemotongan kredit oleh telco gergasi tanpa kerelaan pelanggan. Rela ke kita sering di tipu? Sudah-sudah la kan kena tipu?

simkad-onexox-murah-best-kelebihan

simkad-onexox-murah-best-kelebihan

simkad-onexox-murah-best-kelebihan

simkad-onexox-murah-best-kelebihan

Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang sim kad MURAH tapi best ni. Boleh la contact PapaG tau. 24 hour 7 day uolsss. 

Hubungi:


[Review] Pelan Panggilan & SMS Murah | Tempoh Sah Prepaid Sehingga 2 Tahun Lebih dengan Sim One XOX
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
December 22, 2015 at 12:14 AM

ramai yg suggest guna onexox ni tp klo coverage dia kuat sampai kt kwsn pedalaman teringin jugak nak pakai. kat sini hanya celcom je yg blh diharapkan. maxis dan digi line x kuat.

Reply
avatar
December 23, 2015 at 11:48 AM

kalau coverage ok tip top rs nyer ramai yg akan peduli ;-)

Reply
avatar
December 28, 2015 at 12:21 PM

best ni
jom join ga ni
http://adna2029.blogspot.my/2015/12/kebaya-nyonya-giveaway-contest-by.html

Reply
avatar
December 30, 2015 at 12:20 PM

Yumida, One XOX ni guna share line Celcom gak. Kat mana ada Celcom pasti One XOX pun ok

Reply
avatar
January 15, 2016 at 10:17 AM

Betul tu. One XOX share line Celcom. So, insyaAllah coverage superb :)

Reply
avatar
January 15, 2016 at 10:17 AM

Betul tu anies. Mana-mana telco pun itu yang kita nak :)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+