SweetMuslimah.com

Thursday, November 19, 2015

Komisen pertama Affiliate Ashadee

Komisen pertama Affiliate Ashadee | Rasanya macam baru beberapa hari lepas aku share Tips Buat Duit di Internet Dengan Affiliate Pilihan. Tup tup hari ni Alhamdulillah berjaya juga aku dapatkan komisen pertama dari Affiliate pilihan, Ashadee.

Aku pernah baca sebelum ni dari kalangan blogger yang dah berjaya menjana komisen dari Affiliate, yang komisen pertama memang  agak susah nak dapat. Tetapi selepas hadir yang pertama, inshaAllah yang kedua, ketiga dan seterusnya pasti menyusul. (pastinya disertai dengan usaha dan tricks yang berkesan, koh koh koh)


Susah tak nak dapat komisen dari Affiliate Ashadee ni?

Entah lah. Jangan tanya aku sebab aku baru pertama kali berjaya menjana komisen Ashadee ni. Tapi kalau tanya kepada blogger - blogger otai yang memang dah terer dalam dunia Affiliate, jawapan mereka? MUDAH !

Nak cerita lebih susah juga sebab belum terer, kihkih. Tapi korang boleh dapatkan tips dan trick dari yang pakar dalam bidang Affiliate ni dengan membaca Pakar Affiliate | Buat Duit di Internet Tanpa Produk Sendiri oleh Zamri Nanyan ini.

Anda akan mendapat pendedahan mengenai :
    - Modul 1 | Video Asas Pemasaran Affiliate
    - Modul 2 | Audio 5 Kaedah Pemasaran Affiliate Yang Terbukti Berkesan
    - Modul 3 | Audio Eksklusif Teknik Pemasaran "Money-On-Demand"

Nak serius dalam menjana wang dengan Affiliate ini?

Apa lagi.

Cepat mulakan langkah.

Semoga berjaya :)







 
Komisen pertama Affiliate Ashadee
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
November 19, 2015 at 10:22 AM

alhamdulillah..boleh buat duit sampingan ni. Nka cuba gak !


www.azlindaalin.com

Reply
avatar
November 19, 2015 at 7:38 PM

Tahniah Sha , teringin juga nak mencuba ni :)

Reply
avatar
November 19, 2015 at 8:29 PM

Jum Kak Na kita cuba affiliate pula :)

Reply
avatar
November 20, 2015 at 9:03 PM

Tahniah ye, dapat jugak akhirnya =)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+