SweetMuslimah.com

Tuesday, October 6, 2015

Promosi Penghabisan Stok L'arome Slimming Serum

Hi !
Ada kat sini yang mencari-cari lotion atau serum pelangsingan badan? Ataupun pengguna tegar L'arome Slimming Serum? Berita baik untuk korang sebab sekarang kawan aku murah hati nak buat Promosi Penghabisan Stok L'arome Slimming Serum.


PROMOSI PENGHABISAN STOK L’AROME SLIMMING SERUM !!
Pasti semua dah kenal dengan L’arome Slimming Serum atau nama barunya L’arome Warm Serum.  Bukan sahaja untuk kurus dan pecah lemak. Sebenarnya banyak kegunaanya.



APA YANG L’AROME BOLEH BANTU LAGI?
1) LEMAK: pembakaran lemak berlaku sangat pantas
2) SELULIT: perubahan ketara hanya dalam tempoh 1 minggu
3) LANGSING: perubahan yang amat ketara dlm 3-7 hari
4) STRETCH MARKS: hampir 100% hilang dlm masa 1 bulan

BAHAN UTAMA L’AROME ialah dari APPLE STEM CELL. Menggunakan teknologi Apple Stem Cell terkini dari Switzerland dalam membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, peha dan lengan. Menghilangkan selulit, orange peels, strecth marks & parut.

BAHAGIAN MANA BOLEH DI SAPUKAN L’AROME?
* Boleh disapukan pada double chin.
* Menghaluskan tekstur kulit.
* Mengeluarkan angin-angin dalam badan.

CARA PENGGUNAAN L’AROME :
Untuk pertama kali, cuba dahulu 1 pam dan sapukan di bahagian perut tengah sambil sapu. Gosok, urut, tenyeh, dan tepuk-tepuk pada bahagian berlemak atau bahagian yang perlu.

SAPUAN PALING EFEKTIF UNTUK L’AROME:-
- 2 x sehari
- pagi selepasmandi
- malam sebelum tidur

Jika ada masa lapang boleh sapu 3x-4x sehari (lagi cepat Nampak keputusannya sambil tepuk-tepu di bahagian yang telah di sapu). Kunci turun berat badan ialah bahagian (urutan dari ulu hati kebahagian perut)

TIP:
- Kalau boleh hindarkan dari minum kopi/teh (kecuali green tea) kerana gangguan metabolism badan.
- pakai girdle/korset (jika ada)
- Jika anda banyak lemak tepu,  amalkan diet protien (makan Ikan, ayam)
- Kurangkan karbohidrat (nasi, mee, roti, kuih muih dan minuman manis)
- elakkan makan telur, kacang soya, kentang, durian, minuman manis, sejuk, berais dan bergas
- perbanyakkan minum air masak.

TINDAK BALAS L’AROME
- kurang selera makan
- lawas buang air besar
- nyah toksid dan lemak
- mungkin aka nada merah2 atau gatal pada bahagian yg disapu. Jangan panik/takut...itu normal...serum sedang meresap dan merungkai lemak tepu.



Testimoni 1
 "Saya hilang 2.5inci 2 minggu. Selulit makin hilang!!"
 

Testimoni 2
"Lengan kecik, perut kempis"


HARGA LAROME:
1 botol RM170

All-in-1 bottle – harga treatment jika di SPA RM1.5K-RM3K, tetapi anda hanya perlu bayar lebih kurang 10% sahaja.

HARGA ISTIMEWA PENGHABISAN STOK RM106 SAHAJA !! TERMASUK KOS PENGHANTARAN (POS)

PM/SMS/CALL/WA: 0126460421


Promosi Penghabisan Stok L'arome Slimming Serum
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

4 comments

Tulis comments
avatar
October 7, 2015 at 2:50 PM

Menarik juga testimoni yang ada, teruja nak beli.... hehe ^-^

Reply
avatar
October 16, 2015 at 11:08 AM

Beli, jangan tak beli. Sementara harga murah ni :)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+