Monday, October 5, 2015

# #exchangefeedgroup # segmen-contest & giveaway

Cabaran Instablog 7 Hari EFGKBBA | All-Time Feberet Drama

Cabaran Instablog 7 Hari EFGKBBA | All-Time Feberet Drama. Kalau nak tanya pasal feberet drama / movie. Banyak sangat yang boleh disenaraikan. Kalau tulis tangan selalu guna pepatah tak cukup kertas kajang nak menulis. Selalu guna alasan ni masa belajar dulu, hiks :p

Movie banyak. Yang penting Titanic tak masuk. Tak cukup 'kick' kata orang. Haha. Aku suka movie merepek yang tak mungkin terjadi tapi konon-konon boleh terjadi, yang biasanya Amerika buat. Amerika ada King-Kong lagi besar dari Bangunan WTC, tapi Malaysia takde. Maka harus aku tengok ! Dunia kena serangan meteor ataupun ribut taufan yang menyebarkan hujan ais. Amerika je yang boleh solve dan selamatkan dunia. Hah. Harus aku tengok ! Exagerate kan? Kahhhhh.

Tapi, selain cerita-cerita penyelamatan dan penjagaan dunia oleh orang lain. Hati, perasaan dan jiwa kena juga jaga kan? Asyik-asyik nak memenuhi tuntutan intelektual je, sekali sekala selalu belanja jugak tuntutan nafsu lucu. Release tension katanya, haha.

Pilihan aku? RUNNING MAN !



Walaupun Running Man tu berlakon je kuat, tapi kelakar ! Itu yang penting ! Haha. Perangai pelik aku, lagi orang tu jahat, jadi spy. Lagi aku nak dia yang menang. Lagi orang tu tak berkaliber, tak boleh harap, lagi aku nak orang tu menang. Kwang Soo paling aku sokong ! Walau dia selalu berlakon bodoh-bodoh alang, apa boleh buat. Hati dah kata suka, haruslah sokong dia menang. Kalau ada orang lain yang buat jahat, buli dia "sini ko aku bakar ko!" 

Jadi, apa all time feberet drama / movie korang?






11 comments:

  1. JOM JOIN GA NI.RM200 MENANTI ANDA!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  2. hehehehehee... mula2 dulu tak leh terima Running Man sebab tak paham games diaorang.. dah banyak2 kali tgk baru leh terima.. kelakar ekk..!! patutlah ada pengikut tersendiri... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kelakar Kak Ain. Untuk release tension boleh la =)

      Delete
  3. Time sedih atau bad mood mesti cari running man sebab nak bagi gelak..hahahha

    ReplyDelete
  4. Oh, kiranya movie2 yang pasal disaster tu suka tengoklah ye :)

    ReplyDelete
  5. ok laa running man..tengok time stress..hehehe

    ReplyDelete
  6. sokong kwang soo?
    hahahaa... bagus2...

    ReplyDelete
  7. Ada tertengok Running Man ni sekali tapi tak capai piawaian hati untuk jadik peminat setia..hehe..Tapi ramai orang minat giler rancangan ni kannnn?

    ReplyDelete
  8. Tudia penyokong tegar Kwang Soo ^-^

    ReplyDelete
  9. sama la kite...tgk ulangan pon ketawa berdekah2 ;-)

    ReplyDelete
  10. running man tu drama ka? ok baiiii hehe

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+