SweetMuslimah.com

Monday, October 5, 2015

Cabaran Instablog 7 Hari EFGKBBA | All-Time Feberet Drama

Cabaran Instablog 7 Hari EFGKBBA | All-Time Feberet Drama. Kalau nak tanya pasal feberet drama / movie. Banyak sangat yang boleh disenaraikan. Kalau tulis tangan selalu guna pepatah tak cukup kertas kajang nak menulis. Selalu guna alasan ni masa belajar dulu, hiks :p

Movie banyak. Yang penting Titanic tak masuk. Tak cukup 'kick' kata orang. Haha. Aku suka movie merepek yang tak mungkin terjadi tapi konon-konon boleh terjadi, yang biasanya Amerika buat. Amerika ada King-Kong lagi besar dari Bangunan WTC, tapi Malaysia takde. Maka harus aku tengok ! Dunia kena serangan meteor ataupun ribut taufan yang menyebarkan hujan ais. Amerika je yang boleh solve dan selamatkan dunia. Hah. Harus aku tengok ! Exagerate kan? Kahhhhh.

Tapi, selain cerita-cerita penyelamatan dan penjagaan dunia oleh orang lain. Hati, perasaan dan jiwa kena juga jaga kan? Asyik-asyik nak memenuhi tuntutan intelektual je, sekali sekala selalu belanja jugak tuntutan nafsu lucu. Release tension katanya, haha.

Pilihan aku? RUNNING MAN !



Walaupun Running Man tu berlakon je kuat, tapi kelakar ! Itu yang penting ! Haha. Perangai pelik aku, lagi orang tu jahat, jadi spy. Lagi aku nak dia yang menang. Lagi orang tu tak berkaliber, tak boleh harap, lagi aku nak orang tu menang. Kwang Soo paling aku sokong ! Walau dia selalu berlakon bodoh-bodoh alang, apa boleh buat. Hati dah kata suka, haruslah sokong dia menang. Kalau ada orang lain yang buat jahat, buli dia "sini ko aku bakar ko!" 

Jadi, apa all time feberet drama / movie korang?






Cabaran Instablog 7 Hari EFGKBBA | All-Time Feberet Drama
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

11 comments

Tulis comments
avatar
October 5, 2015 at 6:01 PM

JOM JOIN GA NI.RM200 MENANTI ANDA!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Reply
avatar
October 5, 2015 at 6:13 PM

hehehehehee... mula2 dulu tak leh terima Running Man sebab tak paham games diaorang.. dah banyak2 kali tgk baru leh terima.. kelakar ekk..!! patutlah ada pengikut tersendiri... :p

Reply
avatar
October 5, 2015 at 6:50 PM

Time sedih atau bad mood mesti cari running man sebab nak bagi gelak..hahahha

Reply
avatar
October 5, 2015 at 8:41 PM

Oh, kiranya movie2 yang pasal disaster tu suka tengoklah ye :)

Reply
avatar
October 5, 2015 at 9:02 PM

ok laa running man..tengok time stress..hehehe

Reply
avatar
October 5, 2015 at 11:44 PM

sokong kwang soo?
hahahaa... bagus2...

Reply
avatar
October 6, 2015 at 9:57 AM

Ada tertengok Running Man ni sekali tapi tak capai piawaian hati untuk jadik peminat setia..hehe..Tapi ramai orang minat giler rancangan ni kannnn?

Reply
avatar
October 6, 2015 at 1:50 PM

Tudia penyokong tegar Kwang Soo ^-^

Reply
avatar
October 7, 2015 at 2:43 PM

sama la kite...tgk ulangan pon ketawa berdekah2 ;-)

Reply
avatar
October 15, 2015 at 1:04 PM

Aah kelakar Kak Ain. Untuk release tension boleh la =)

Reply
avatar
October 16, 2015 at 11:01 AM

running man tu drama ka? ok baiiii hehe

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+