Nurul Shahira:

Thursday, October 15, 2015

# Novel

Novel Online | Cinta Si Wedding Planner Bab 1 - 15

Novel Online | Cinta Si Wedding Planner Bab 1 - 15 | Terbaru, novel Cinta Si Wedding Planner karya Dhiyana akan diadaptasi ke drama untuk slot Akasia 2016 nanti. Yang tak pernah baca lagi novel ni boleh baca dulu bab 1 - 15 novel ni, baru tahu best ke tak? Pehtu baru tengok drama dia, ahaks. Antara watak utama untuk drama ni adalah Adi Putra dan Mira Filzah. Hoh. Blogger femes Mira dah jadi watak utama laaa..Hehe :p

BACA ONLINE BAB 1 - 15 NOVEL CINTA SI WEDDING PLANNER

Kredit: Penerbit Karyaseni
-Skrol ke bawah untuk baca-

Punyalah banyakkan novel yang diadaptasi jadi drama. Nasib pilih novel yang best-best. Pelakon pun best-best. Mintak-mintak lah hasilnya drama nanti pun jadi best jugok ! Muehehe :D



25 comments:

  1. Ooo Mira Filzah tu blogger yer, baru tahu. Hehe ^-^

    ReplyDelete
  2. rajin Sha follow novel-novel online ye... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab kedekut sikit nak beli on9, hehe. Baca separuh dulu, kalau best baru beli. Trick tak nak terbeli novel tak best, hehe

      Delete
  3. jarang baca novel..tapi perkongsian yang baik sha

    ReplyDelete
  4. Online ni sy krg sket. Kn cr buku jg nk feeling lbh ahaks

    ReplyDelete


  5. Apa hubungan li dan Zara?
    Adakah mereka adik-beradik?
    Macam mana ini semua berlaku?

    ReplyDelete
  6. Syukran jazilan Sha

    bila dh baca bab 1-15..semangat nk cari bukunya..

    ReplyDelete
  7. Nak tnya ek npe Zara n bazli x diizikan kahwin ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bazli & Zara adik beradik kandung. Their parents hide the truth. Bila dah nak kahwin baru tahu.

      Delete
  8. Boleh tak nak tahu. Nadia dan shira tu kembar ke ?
    Ke dia imagine dia ada kembar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadia dengan Shira tu orang yang sama. Nadia tu ada split personalities.

      Delete
  9. nanti shira dengan fariz kahwin ke ? kenapa dorang kahwin ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kahwin pon. Sebab Shira tu bukan Shira, tapi Nadia sebenarnya. Split personality

      Delete
  10. Replies
    1. Tak sure lah. Kena tanya orang yg beli :)

      Delete
  11. Blh tau,agak2nya happy ending@sad ending?

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+