SweetMuslimah.com

Thursday, October 15, 2015

Novel Online | Cinta Si Wedding Planner Bab 1 - 15

Novel Online | Cinta Si Wedding Planner Bab 1 - 15 | Terbaru, novel Cinta Si Wedding Planner karya Dhiyana akan diadaptasi ke drama untuk slot Akasia 2016 nanti. Yang tak pernah baca lagi novel ni boleh baca dulu bab 1 - 15 novel ni, baru tahu best ke tak? Pehtu baru tengok drama dia, ahaks. Antara watak utama untuk drama ni adalah Adi Putra dan Mira Filzah. Hoh. Blogger femes Mira dah jadi watak utama laaa..Hehe :p

BACA ONLINE BAB 1 - 15 NOVEL CINTA SI WEDDING PLANNER

Kredit: Penerbit Karyaseni
-Skrol ke bawah untuk baca-

Punyalah banyakkan novel yang diadaptasi jadi drama. Nasib pilih novel yang best-best. Pelakon pun best-best. Mintak-mintak lah hasilnya drama nanti pun jadi best jugok ! Muehehe :D



Novel Online | Cinta Si Wedding Planner Bab 1 - 15
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

25 comments

Tulis comments
avatar
October 15, 2015 at 12:20 PM

Nak cari lah novel ni. Hahaaha. :D

Reply
avatar
October 15, 2015 at 4:40 PM

Ooo Mira Filzah tu blogger yer, baru tahu. Hehe ^-^

Reply
avatar
October 15, 2015 at 6:20 PM

rajin Sha follow novel-novel online ye... :)

Reply
avatar
October 16, 2015 at 9:25 AM

Aah, blogger tu Zumal. Femes lagi ;)

Reply
avatar
October 16, 2015 at 9:26 AM

Sebab kedekut sikit nak beli on9, hehe. Baca separuh dulu, kalau best baru beli. Trick tak nak terbeli novel tak best, hehe

Reply
avatar
October 16, 2015 at 10:57 AM

jarang baca novel..tapi perkongsian yang baik sha

Reply
avatar
October 17, 2015 at 1:43 PM

Online ni sy krg sket. Kn cr buku jg nk feeling lbh ahaks

Reply
avatar
November 29, 2015 at 2:38 AM

Kak Mira Filzah cute hehe 🙈😍

Reply
avatar
Anonymous
December 24, 2015 at 1:37 PM



Apa hubungan li dan Zara?
Adakah mereka adik-beradik?
Macam mana ini semua berlaku?

Reply
avatar
Sha
January 1, 2016 at 11:58 AM

Syukran jazilan Sha

bila dh baca bab 1-15..semangat nk cari bukunya..

Reply
avatar
January 5, 2016 at 8:20 PM

Nak tnya ek npe Zara n bazli x diizikan kahwin ?

Reply
avatar
January 15, 2016 at 10:41 AM

Bazli & Zara adik beradik kandung. Their parents hide the truth. Bila dah nak kahwin baru tahu.

Reply
avatar
January 21, 2016 at 1:25 AM

Boleh tak nak tahu. Nadia dan shira tu kembar ke ?
Ke dia imagine dia ada kembar?

Reply
avatar
January 25, 2016 at 11:06 AM

Nadia dengan Shira tu orang yang sama. Nadia tu ada split personalities.

Reply
avatar
Anonymous
February 4, 2016 at 10:15 PM

nanti shira dengan fariz kahwin ke ? kenapa dorang kahwin ?

Reply
avatar
February 8, 2016 at 2:29 AM

novel ni berapa ms actually ?

Reply
avatar
sinar
February 11, 2016 at 10:37 PM

Blh tau,agak2nya happy ending@sad ending?

Reply
avatar
February 18, 2016 at 3:36 PM

Tak sure lah. Kena tanya orang yg beli :)

Reply
avatar
February 18, 2016 at 3:37 PM

Tak kahwin pon. Sebab Shira tu bukan Shira, tapi Nadia sebenarnya. Split personality

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+