Thursday, September 17, 2015

# segmen-contest & giveaway

TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES

TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES

Hai.
Siapa kipas-susah-mati Tudung Aidijuma? Nak tak Tudung Aidijuma FREE? Sebab kawan kite, Anies ada buat "Tudung Aidijuma Giveaway by Anies"

-Klik banner untuk ikut serta-

Syarat penyertaan mudah saja:
1) Follow blog Anies
2) Buat 1 entry bertajuk "TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES" dan ceritakan apa-apa sahaja pengalaman / cerita menarik mengenai tudung / selendang dan seumpamanya
3) Boleh sertakan gambar jika berkaitan
4) Letakkan banner di atas dalam entry dan link kan semula ke blog Anies
5) Sertakan link entry penyertaan di blog Anies.

Cerita aku mengenai tudung ni, entah macam mana nak cerita ye?

Oh. Masa sekolah dulu, sekolah rendah kan. Kan kita pakai tudung sekolah warna putih. Infact baju pun putih kan. Almaklumlah budak biasa. Kalau pengawas kaler biru pulak. Tudung sekolah aku tak banyak pun. Ada dalam 2 je rasanya. Tapi yang 1 tu tak berapa suka pakai sebab pendek. Jadi, lenjan sampai 5 hari sekolah pakai tudung yang sama. Balik sekolah je, terus ampai bawah kipas, sembur-sembur sikit bagi hilang bau. 
One day, naik van sekolah terdongak sikit, so tudung tu terkena minyak yang kat pintu van tu. Banyak juga kena kat bahagian atas tudung tu. Mula-mula tak perasan, sampailah kawan bagitahu. Huhu. Sadis jugak rasanya sebab tak de tudung baru. So, aku end up pakai je tudunga da tanda minyak hitam tu sampai hujung tahun T_T

                                                           ***************************
Ok, jangan sedih-sedih. Itu semua cerita lama. Zaman kecik, susah sikit. Dah besar, alhamdulillah, much better. =)

GA ini berlangsung selama 10 hari dari 14/9/2015 - 24/9/2015.
Jangan lupa join ye. Untung dapat Tudung AJ FREE. Yey! Muahaha.


10 comments:

  1. hahahahaa.. sadisnya citer Sha..
    tapi bab ampai tudung bawah kipas tu kak ain pernah buat masa minggu oreintasi kat asrama.. sebab masa tu senior tak bagi kami tukar2 baju tudung kain selama 3 hari.. leh tukar yg "dalam-dalam" je... hahahahaha.. kejam giler..!! maisng2 dah bau kambing gurun... :p

    best of luck Sha..! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai jadi bau kambing gurun tu. Dahsyat. Dahsyat jugak senior kak ain tu. Kalau tak kuat, mau ada yg trauma agaknya, hihi

      Delete
  2. kalu ms kecik2 ada pakwe sure x lenjan kn tudung tu sha? hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, hehe. Tapi budak-budak sekarang, kecik-kecik lagi dah ade pakwe. Ceisss

      Delete
  3. GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    terima kasih sekali lagi.

    ReplyDelete
  4. Good luck kak Sha.. シ
    Zara klik² promoted content

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+