SweetMuslimah.com

Monday, September 7, 2015

My first ever blogging job

My first ever blogging job. 
(Betul ke grammar ai tu? Kehkehkeh)


Review first aku dulu. Masa aku baru mula-mula start aktif konon nk jadi blogger. Rasanya masa ni baru sangat join efg. Newbie sangat ai ols. Hiks. Dan alhamdulillah sampai sekarang lekat lagi di search engine.

Tapi first job aku tu bukan review pasal Azri Misti. Hiks. Itu orang. Aku review novel dia. Cinta Dua Zaman. <<Tolong baca review, pehtu beli ye. Kahh, matiklah statement paksa orang)


Boleh dapatkan novel ni di:
Whatsapp "Cinta Dua Zaman" & hantar ke 013-3004101

P/s: Kerja review ni, kalau kena gayanya, duduk melekat terus di SE. Promosi sepanjang zaman kiranya. =)
My first ever blogging job
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

15 comments

Tulis comments
avatar
September 7, 2015 at 11:54 PM

sekarang Sha seorang mentor yang hebat :)

Reply
avatar
September 8, 2015 at 8:28 AM

kena review guna cara dan olahan sendiri.. tu la bonus bg blog

Reply
avatar
September 8, 2015 at 4:15 PM

i'm still waiting for mine.. hehehe one day maybe

Reply
avatar
September 9, 2015 at 9:38 AM

Mentor cikai je Kak Na. Tu pun kalau boleh panggil mentor T_T

Reply
avatar
September 9, 2015 at 9:46 AM

Itu review dulu-dulu. Haha. Lepas lah nak merasa ada keje =)

Reply
avatar
September 9, 2015 at 9:48 AM

Kan, Bila berblog ni, kita da kebebasan untuk olah dengan ayat sendiri. Tu yang best =)

Reply
avatar
September 9, 2015 at 6:34 PM

Zara singgah click² nuff kak Sha... シ

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+