Friday, September 11, 2015

# advertorial

Komisen pertama dari Sweet Muslimah

Komisen pertama Sweet Muslimah | Alhamdulillah, dah dapat komisen pertama dari Affiliate Sweet Muslimah. Tak banyak pun, tapi bolehlah buat penambah semangat. Hehe. Selain menambah pendapatan hasil penulisan dan pengiklanan di blog, boleh juga kita menambah pendapatan dengan menyertai program Affiliate.

Komisen pertama dari affiliate Sweet Muslimah

Tahu apakah itu Affiliate? Apa keuntungan menyertai program Affiliate?
Program affiliate adalah sangat2 terkenal kepada OTAI2 internet marketer dalam MENJANA pendapatan beribu ringgit dengan hanya menolong mempromosikan produk kami. Secara asasnya ahli affiliate akan membawa trafik(pelawat atau rakan2) kelaman web kami dan menjana pendapatan berupa komisyen dengan setiap jualan yang berjaya. ~(Sweet Muslimah)

Sertai program Affiliate Sweet Muslimah
Sweet Muslimah merupakan peneraju pasaran baju muslimah terbesar di Malaysia dan produk yang disediakan asli diimport terus dari kilang. Sweet Muslimah adalah pembekal rasmi kepada jenama Mutif, Ukhti, Qirani, Albina dan Zenitha. Ini semua adalah jenama pakaian muslimah terkenal dengan kualiti terbaik.

Nak sertai program Affiliate Sweet Muslimah?

http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=2167

Sesiapa saja boleh mendaftar sebagai ahli affiliate. Ada media sosial (facebook, twitter, instagram dan sebagainya) dah boleh sertai. Kelebihan buat yang ada blog, boleh juga promosikan promo-promo terbaru di dalam blog. Bimbingan juga disediakan dalam bentuk email dan video tutorial buat yang baru mendaftar. 

Boleh mendaftar di (http://www.sweetmuslimah.com/affiliate/) dan mula menjana pendapatan =)


h yg berkualiti dan terbaik utk muslimah-muslimah di Malaysia

7 comments:

  1. Tahniah Shahira... Affiliate memang lubuk duit bagi yang rajin promote ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Kalau rajin, banyak sebenarnya cara yang boleh kita guna untuk cari duit. Halal InshaAllah =)

      Delete
  2. tahniah sha. akak nak ikut jejak sha la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jum Cik Ti. Senang je cara dia. Asalkan kita promote dengan betul, inshaAllah ada yang tertarik tu =)

      Delete
  3. jom join GA ni...rm200 menanti anda!!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+