SweetMuslimah.com

Monday, September 14, 2015

Rahsia hilangkan parut, cerahkan muka

Hilangkan parut dan mencerahkan kulit dengan Mika Sakura White. Dah tak jadi rahsia yang aku ni berkulit ala-ala tan, sawo matang gitu. Dah dah lama jugak aku mencari-mencari produk yang boleh mencerahkan kulit, bukan setakat kulit muka, tapi jugak seluruh badan. Most product, tertumpu nak cerahkan muka je. Habis kalau muka cerah, badan gelap, dah serupa kuda belang pulak aku rasa. 

Dapat peluang untuk try test supplemen kecantikan dan kesihatan terbaru, Mika Sakura White. Sebelum ni, pernah juga aku try supplemen yang lain, dalam bentuk pil juga. Habis dalam 3 botol jugak, tapi kesan dia tak nampak jugak. Mungkin tak serasi pun jadi faktor juga. So, semangat pulak nak try Mika Sakura White. Mana tahu serasi?

Mika Sakura White

> 100% semulajadi dari ekstrak bunga sakura
> 100% tiada bahan kimia  dan tiada kesan sampingan negatif
> Diformulasi oleh doktor perubatan bertauliah Malaysia dengan kepakaran teknologi Korea
> Sesuai untuk semua jenis kulit lelaki & wanita
> Ekstraknya antara agen anti penuaan yang paling berkesan dan terbukti digunakan oleh ramai pengamal kecantikan di Jepun dan Korea
> LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia
> Sangat sedap dikemam. (Serius ini memang tak tipu. Aku pun terlajak telan 3 biji sekaligus hari tu)

Kebaikan & fungsi Mika Sakura White

> Memutihkan kulit muka
> Memutihkan kulit seluruh badan
> menghilangkan jerawat & parut jerawat
> Menghilangkan jeragat
> Menaikkan seri muka

Mika Sakura White hilangkan parut


Ini gambar terbaru. Masa ni kat Sandakan. Panas memang panas terik habis. Siap dah terbakar rentung hangus lagi. Dalam gambar ni aku dah siap pakai bedak. Pun nampak kusam gelap gitu kan? 


Hasil setelah menelan Mika Sakura White 1 botol. Ada hari yang aku telan 1 biji (pagi sahaja). Ada hari aku telan 2 biji (pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur). Nak kata cerah serupa orang Jepun tak lah. Tapi memang cerah sikit. Paling penting, pipi ai serupa pakai blusher, hehe.

Ini sebab kandungan bunga sakura sebagai bahan utama memang akan mencerahkan kulit jadi 'pink', bukan cerah putih pucat. Itu yang nanti nampak berseri-seri je muka (muka aku tak tau lah. Nak mengaku matik lah angkat bakul masuk sendiri, hewhewhew)

Lagi satu aku perasan, effect Mika Sakura White pada aku, dia memudarkan parut jerawat yang banyak nau kat pipi tu. Serius, aku kagum jugak. Pakai skincare lama jugak, tapi parut tu agak payah nak pudar. Tapi mungkin juga faktor serasi, tu yang cepat aje effect dia bagi kesan kepada kulit aku.

 

Testimoni dari beberapa pengguna Mika Sakura White. Yang bestnya effect yang diorang dapat, sama macam aku. Kulit makin lembut, parut jerawat makin pudar dan jerawat makin susah nak naik. 

 
Kulit semakin cerah 


Nona Manis Uyaina  juga mengamalkan Mika Sakura White untuk mengekalkan kulit putih bersih. Cantik dan gebu seperti Uyaina, sapa tak nak kan?

Berminat dengan Mika Sakura White?
Boleh hubungi Sis Ara (Procrowd Holding) di 0132037799
Sekarang Procrowd Holdings sedang mengadakan super promosi untuk 200 pelanggan terawal. 
Untuk sebarang pertanyaan cepat whatsapp:
Sis Ara - 0132037799
Sis Ara - 0132037799
Sis Ara - 0132037799

"Kunyah saja pun boleh putih seluruh badan!"

 


Rahsia hilangkan parut, cerahkan muka
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
September 14, 2015 at 11:12 PM

rasanya bergantung kepada jenis orang jugak...
ja banyak dah try macam2 produk... member pakai okay je... bila diri sendiri yang pakai.... makin teruk adalah... hehe

1 je kena selalu buat.... berak jangan ditahan2... nanti toksik banyak dalam badan... terus muka naik macam segala... ehehe

Reply
avatar
September 15, 2015 at 11:59 AM

lepas ni jadi retis kpop la Sha.. dah putih.. hehehehehe... :)

Reply
avatar
September 15, 2015 at 2:11 PM

Wah, hebatnya Mika Sakura White nie ^-^

Reply
avatar
September 18, 2015 at 4:23 PM

Yang tang berak tu betul sangat, kehkehkeh

Reply
avatar
September 18, 2015 at 4:23 PM

Tak sempat nak jadi retis k-pop Kak Ain, Mika ni dah habis, hehe.

Reply
avatar
September 18, 2015 at 4:24 PM

Hebat jugak. Benda kalau serasi, inshaAllah semua nampak ok =)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+