SweetMuslimah.com

Sunday, September 6, 2015

Dapatkan Dove Volume & Nourishment secara percuma

Miliki rambut sempurna dengan Dove Volume & Nourishment | Rambut ni kan, orang selalu cakap sebagai mahkota wanita. Amboi kau. Mahkota semulajadi gitu. Tak payah crown-crown bagai.

Yang free hair kompem nak jaga rambut supaya nampak cantik berkilat. Yang bertudung pun sama. Mesti kena jaga rambut supaya cantik dan sihat, lurus lebat. Jangan nanti dah buka tudung, oh mak kau terkejut rambut kering hujung bercabang. Kejung je rambut macam kena penyek. Ouch. 

Dove Volume & Nourishment
Dah banyak guna shampoo pun x dapat hasil rambut yg diinginkan? Jum lah cuba pula Dove Volume & Nourishment, range terbaru dari Dove yang sesuai untuk rambut bermasalah.


Dengan teknologi Oxyfusion dalam Dove Volume & Nourishment terbaru ni, memberi keperluan kepada rambut sehingga 95% lebih dari syampoo lain. 

Boleh klik sini > Get your free sample Dove Volume & Nourishment < untuk dapatkan sampel percuma yang dihantar pos ke rumah. Boleh cuba dulu, kalau serasi, boleh beli sendiri. Baru tak membazir kalau tak serasi.


Aku dah dapatkan free sample. Korang nak tak? Kalau nk, klik SINI.



Dapatkan Dove Volume & Nourishment secara percuma
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
September 9, 2015 at 8:50 AM

Nak, cecepat isi detail kat form tu =)

Reply
avatar
September 9, 2015 at 8:52 AM

Benda free memang sentiasa best, hehe =)

Reply
avatar
September 9, 2015 at 8:55 AM

Boleh je. Shampoo kan? Hehe. Kalau serasi, ok je, no problem =)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+