-Lifestyle-Food-Travel-

Cashout & 28 On-Going CPUV Nuffnang

September 30, 2015 12
Alhamdulillah. Berjaya cashout Nuffnang untuk kali kedua . Jenuh juga nak menunggu boleh cashout. Bila dah boleh, sayang pulak nak cashout ...

Dah nak balik

September 21, 2015 8
Dah nak balik rupanya. Tak sedar masa berlalu dengan cepat. Rasa macam baru je lepas sambut raya, pastu isi borang mintak transfer. Pastu ...

Lauk tambah paling sedap

September 20, 2015 10
Minggu depan dah nak balik raya. Cuti - cuti Malaysia lah kita. Yahooooo. Happy iols, hehe. Sebelum balik tu, sempat lagi shopping ikan bili...

Ramai orang macam ko, aman dunia

September 19, 2015 6
Hari ni jadi urusetia kursus pendek lagi. Kerja selagi boleh kerja, ye tak? Hehe. Kursus asas jahitan baju kurung. Jumaat semalam dah eksait...

Siapa pernah jadi macam ni?

September 18, 2015 11
Hai. Ini edisi solat Jumaat sempena aku menaip dalam kereta sambil dengar khutbah dan solat Jumaat. Sambil-sambil tunggu kawan hab...

TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES

September 17, 2015 10
TUDUNG AIDIJUMA GIVEAWAY by ANIES Hai. Siapa kipas-susah-mati Tudung Aidijuma? Nak tak Tudung Aidijuma FREE? Sebab kawan kite, Anies ...

Jerawat

September 16, 2015 13
Setiap kali jerawat menunjukkan diri kat muka, aku memang jarang nak picit ke, nk cover dengan concealer ke. Nak cover dengan fondation lagi...