SweetMuslimah.com

Tuesday, August 4, 2015

Laki tak guna

Jumpa pasal ni kat Facebook Obefiend. Mendidih je rasa hati ni. Sebab tu tak kuasa nak sorok-sorok nama laki tak guna ni. 

Kenapa nak marah, tak puas hati bila isteri nak jaga badan, jaga kesihatan lepas bersalin. Yang bersalin tu isteri ko, dah lahirkan anak ko. Bila isteri nak jaga badan bagi cantik, ko marah-marah guna alasan agama. Pasal azab lah, neraka lah. Tapi bila isteri tak sempat bersiap, selekeh sebab nak kena jaga anak, uruskan kerja rumah, uruskan makan minum ko, boleh pula jadi alasan nak cari lain. Pentingkan nafsu je! You've got no balls! 


Oh silap. Ini bukan laki tak guna. Jantan tak guna. 
Lagi sesuai!

P/s: Mohon lelaki budiman luar sana jangan terasa. Entry ini ditujukan khas buat yang ber'level' menteri dan seangkatannya sahaja.
Laki tak guna
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
August 4, 2015 at 10:51 PM

sebenarnya ja tak faham sangat post ni... hehehe..
faham yang bahagian bawah je...
dia sebenarnya cakap macam ni sebab apa yek?

Reply
avatar
August 4, 2015 at 11:04 PM

lelaki ni mental dan gile anggaplah begitu

Reply
avatar
August 5, 2015 at 12:52 AM

Sakit pulak hati ni baca statment lelaki tu.. Giler ke ape.. Mentel kowt... sabar je lah.. Kesian kat wife dia..

Reply
avatar
August 6, 2015 at 4:58 PM

Ahaksss tak berapa nak faham.. Apa puncanya? Dia tujukan kepada siapa statement tu? Macama marah kat seseorang atau seseorang ada buat dia marah.... ??

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+