SweetMuslimah.com

Thursday, July 30, 2015

Sampel percuma Kiehl's dah sampai

Sample percuma Kiehl's dah sampai | Hari tu aku ada request skincare Kiehl's dari laman web. Tak tahu lah sebab apa minta, mungkin sebab aku memang suka barang free? Kehkehkeh. 

Semalam parcel dah sampai. Yey. Banyak juga sample yang Kiehl's ni bagi. Yang aku dapat untuk range kulit normal to oily skin. Memang aku request specifically range ni. Ikut muka aku lah kan? 

Sampel percuma Kiehl's
 Midnight recovery concentrate x 2
Rare earth deep pore daily cleanser x 1
Calendula deep cleansing foaming face wash x 2
Ultra light daily UV defense x 2
Ultra facial cream x 2
Clearly corrective dark spot solution x 2
Rare earth deep pore cleansing masque x 1

Sampel percuma Kiehl's
Paling tak sabar nak guna Rare earth deep pore cleansing masque ni. Sesuai untuk kulit normal to oily. Claimed berkesan untuk minimized pores dan meratakan kulit. Mana tahu monster pores aku berjaya dikecikkan? Usaha tangga kejayaan!

Sampel percuma Kiehl's
Kiehl's confident yang pengguna akan dapat kulit yang sihat dalam masa 28 hari. Dijamin dan kalau tak dapat kulit yang sihat, money back warranty.

Kenapa tiba-tiba terasa nak try Kiehl's?

Sebab aku memang mencari produk-produk yang based on herbal dan tumbuh-tumbuhan dan sesuai untuk kulit super duper sensitif (kulit aku lettew). Dan Kiehl's memenuhi syarat tu. Tapi oleh sebab parcel ni baru sampai semalam, hari ni pulak aku dah nak terbang ke Kota Kinabalu untuk kursus sampai Ahad ni, jadi KIV dulu lah ye.

Esok-esok lepas try semua sample ni, aku buat review ye. Agak-agak lepas pakai Kiehl's ni, tetiba muka aku bertukar jadi lechen macam marmar, pun aku bagitahu nanti, hehehe =D. Tapikan, bila tengok harga dia, rasa macam tercekik biji durian pulak. Mahal oi. Pengsan. T_T

UPDATE!!
Review: Kiehl's Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask


Sampel percuma Kiehl's dah sampai
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

8 comments

Tulis comments
avatar
July 30, 2015 at 4:15 PM

kak yoorin pon baru je request semalam.. x sabar.. hehehe

Reply
avatar
July 30, 2015 at 4:16 PM

mmg mahaii kot...xmampu akk..huhuhu

Reply
avatar
August 3, 2015 at 2:40 PM

wahhh.. bestnyer.. jadilah try yg sample je kan? nak beli mcm x mampu pulekssss, haha~~

Reply
avatar
August 4, 2015 at 1:58 PM

Jum reramai try Kiehl's. Buat review, untung2 Kiehl's perasan, hehe

Reply
avatar
August 4, 2015 at 2:13 PM

Aah, mahai. Tu yang Sha mampu request sample jek. Nak beli idok ler, hehe

Reply
avatar
August 4, 2015 at 2:14 PM

Kan, nak beli tak mampu. Tak per, try sample pun dah best =)

Reply
avatar
September 27, 2015 at 11:11 PM

salam sis nak tnye sis request free sample product kiehl's online ke?cmne ye crenye?hope sudi share..:)

Reply
avatar
September 30, 2015 at 4:00 PM

Redeem kat FB Kiehl's. Kebetulan ternampak kat fb, terus request =)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+