SweetMuslimah.com

Thursday, July 30, 2015

Tips hilang bau ketiak terbaik

Review Rexona Fresh Protect | Hai. Scheduled entry ni. Sekarang aku dah selamat dikurung untuk berkursus kat Kota Kinabalu. T_T. Nak cakap pasal Rexona Fresh Protect Passion Dry yang duta dia Scha Al-Yahya tuuuuuu, hehe.

Wanita sekarang kan jalani cara hidup yang agak hectic. Dengan pakai kasut tumit tinggi nya, kena berkejar ke sana - sini. Masuk site bawah terik mentari (cewah ayat). Duduk dalam aircond pun kadang ada masa sweat tu turun laju je. Eh. Bila masa pula tu?

Bila kena bambu dengan bos, kahkahkah (Aku lettew =D)

Bila berpeluh tu, aku perlukan something yang menghalang dari badan berbau. Nanti bau tiak, ah. Pengsan 1 opis. Keracunan gas. Jatuh saham BSKL ai yang ditambat kukuh. Tapi, Rexona penyelamatnya.


Rexona Fresh Protect Passion Dry ni dapat secara PERCUMA dari Rexona lah. Kehkehkeh. (Actually its from WOOP). Sebelum ni aku pakai Rexona juga, tapi yang kaler lain. 

Rexona baru ni ada microcapsules yang akan burst dan mengeluarkan haruman yang segar bila kita bergerak, lantas menjadikan kita sentiasa harum segar. Pada aku, bila aku pakai, tak adelah perasan yang bau segar tu, tapi bila lepas amali, elok je student-student aku duduk menempel tanya soalan macam-macam. Maksudnya? Tak busuk la aku! Wah.


Performance Rexona pada aku?
Hapuskan bau? Of course. Nora bagi 5 bintang!
Hapuskan peluh? 4 bintang je. Mana boleh hapuskan peluh. Tipu nau.
Haruman berpanjangan? Tak de pulak aku rasa aku wangi 24 jam. 
Tak melekit? Yes.
Cepat kering? Yes, and I love it.
Tingkatkan keyakinan? 100% 

Keseluruhannya, Rexona Fresh Protect proved what its claimed. Pencemaran bau hasil dari penghasilan bau badan yang terlampau aktif juga dapat dielakkan. Misi berjaya. Dan aku rasa nak mintak Rexona free lagi lah, boleh tak? Ahaks.

Tips hilang bau ketiak terbaik
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

1 comments:

Tulis comments
avatar
July 30, 2015 at 6:45 PM

dah dpt yer..kak umul dpt dua..hritu dia hntr lg satu...jimat..jimat..huhuhuhuh

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+