SweetMuslimah.com

Tuesday, July 28, 2015

Tiada lagi bau badan tidak menyenangkan! Tingkatkan keyakinan diri yey!

Hilangkan bau badan tidak menyenangkan dengan Rexona Freshprotect | Dari minggu lepas lagi masa bercuti raya, asyiklah aku dapat call dari GDEX. 2, 3 kali sehari sampai 3 hari call. Haish, musykil betul dengan orang GDEX ni, nak hantar, hantar  je lah ke alamat kolej tu. Nak call banyak kali, nak dengar suara merdu aku ke?

Tapi bila fikir pelik juga, rasanya tak ada buat online shopping. Simpan duit untuk raya katanya. Jadi, apakah parcel yang dihantar? Penting ke? Surat peguam ke? Oh mai.

Rupanya ini.

Produk berkesan hilangkan bau badan dengan Rexona Freshprotect
Rexona Freshprotect!
Burst of freshness INSIDE!

Produk berkesan hilangkan bau badan dengan Rexona Freshprotect
Aku memang pengguna setia Rexona sebenarnya. Dah macam-macam deodorant yang aku guna, rasanya Rexona yang serasi. 

Dalam parcel ni Rexona bagi 1 bottle Rexona kaler merah tu (for women) & 1 bottle Rexona kaler hitam (for men).

For men tu, terus aku bagi collegue. Kejadahnya aku nak pakai deodorant laki? 

Dapat Rexona ni secara PERCUMA sebab daftar dengan www.woop.my.
Ada banyak lagi benda yang kita boleh dapat secara percuma di WOOP. Tak tahu ape benda WOOP tu? Daftar dulu, baru tahu =)

Produk berkesan hilangkan bau badan dengan Rexona Freshprotect
Rexona dah join kembali rutin penjagaan kecantikan aku, cewah. Haha. Cantik sangat =D

Masa balik raya hari tu, ramai juga orang tanya, mostly makcik-makcik aku. Aku pakai produk apa sekarang. Katanya muka aku dah tak penuh jerawat merah-merah macam dulu. Heh.

Ini semua bantuan hormon yang balanced (meningkat usia sebenarnya T_T) dan juga Bio-Essense. La ni baru jumpa yang sesuai kut? 

Balik ni baru berkesempatan belek penanda buku hasil menang Segmen Tingkatkan Follower Bonde Zai (http://kumahuitu.blogspot.com/). Comel gak penanda buku ni. Ala-ala vintage gitu.

TQ Bonde for the present. Dah berkurun baru Sha buka, simpan lama kat rumah tunggu tuan tanah balik dari mencari rezeki, ekekeke =D

Korang kalau Bonde buat segmen ke peraduan meh la join. Blog Bonde pun sentiasa berupdate entry menarik, lifestyle, resepi dan paling best, novel. Hari tu Bonde menang novel dari Ummi Nadzimah. Ok. Jeles! T_T

Amboi. Tajuk buku kemain lagi.
Tahukah anda jiran anda seorang JUTAWAN? 

Tak tahu?
Sebab tu aku baca buku ni. Bed time story, minta-minta keluar ilham dalam mimpi. Hiks.



Tiada lagi bau badan tidak menyenangkan! Tingkatkan keyakinan diri yey!
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

6 comments

Tulis comments
avatar
July 28, 2015 at 12:49 PM

menarik ni..kena cuba baru tau

Reply
avatar
July 28, 2015 at 8:14 PM

rexona memang terbaiklah Sha, kak ana pun pengguna tegarnya :)

Reply
avatar
July 28, 2015 at 9:41 PM

Kena cuba ape Kak Zi? Rexona? Ke WOOP? Hehe =D

Reply
avatar
July 28, 2015 at 9:49 PM

Kalau gitu, daftar WOOP cepat-cepat Kak Ana. Nanti boleh dapat Rexona free =)

Reply
avatar
July 28, 2015 at 9:50 PM

Beli Zumal, jangan tak beli. Harga pun berpatutan =)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+