SweetMuslimah.com

Friday, July 31, 2015

Mamee Chef Ayam Pedas

Mamee Chef Ayam Pedas Shitake | Aku kalau nak makan megi, selakunya ambil yg jenama maggi. Curry maggi sebab pedas dia berapi sikit. Tapi baru-baru ni dapat invitation utk buka puasa bersama Mamee perisa Lontong yg ada Nora Danish *oooo wow, lompat bintang * tapi macam biasa, tak dapat attend. So, nk try juga Mamee perisa Lontong, tapi hampeh tak keluar lagi kat kedai.

So, i opt for this.

Mamee chef perisa ayam shitake

Mamee Chef perisa ayam pedas shitake. Masa rembat dari rak, tak perasan pun perkataan pedas tu, aku assume megi ayam biasa cuma guna teknologi mee tarik (hasil iklan chef kata guna teknologi mee tarik. Jadi tertarik kat sini, ahaks).

Mamee chef perisa ayam shitake

Pedas rupanya benda alah ni. Aku ingat cili tu tak pedas.

Mamee chef perisa ayam shitake

Katanya ayam shitake kan? Harus ada cendawan shitake. Sekali, comel je shitakenya.

Kalau ayam shitake ada cendawan shitake, lontong acaner pulak? Ada tauhu semua tak?
Mamee Chef Ayam Pedas
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

2 comments

Tulis comments
avatar
July 31, 2015 at 10:11 AM

Lontong pun sedaap kak. Nak try lah yang ni. Heheh :D

Reply
avatar
July 31, 2015 at 12:23 PM

Sedap ke..biasa mkn megi kari...sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+