SweetMuslimah.com

Thursday, July 30, 2015

Apabila lelaki pakai kasut tinggi, apa yang jadi?

Apabila lelaki pakai kasut tinggi | Selalu kasut tumit tinggi dikaitkan dengan wanita-wanita gojes yang kerja ofis dan tak sukakan cabaran. Ye lah kan, dah pakai kasut tumit halus, nak pulak berlari dengan kasut tu ala-ala Running Man kan? Heh.

Aku pun, selalu juga pakai kasut tumit tinggi ke opis pada hari yang tak ada kelas. Gila kau nak mengajar, berdiri dari pukul 8.30 pagi sampai 12.30 tengahari straight pakai heels? Pulak tu sambung sampai petang 4.30 petang. Mau bergegar kepala lutut aku.

Tapi hari yang pakai heels tu memang rasa extra gojes la, ahaks =D. Tapi ada je wanita yang pakai heels ni dari pagi sampai petang. Dah biasa katanya. Siap kalau tak pakai heels rasa macam hidup tak lengkap. Eh. Pulak dah.

Tapi, seorang lelaki Brandon Cohen nak membuktikan yang wanita yang pakai heels ni tak adventure. Katanya wanita yang suka pakai heels ni lemah dan penakut. Amboi tuduhan. Tak sayang mulut betul!
 
Lelaki pakai kasut tumit tinggi
Brandon Cohen pakai kasut tumit tinggi ke tempat kerja


It's tough to be a chick.
Pakai heels tu sendiri pun dah cukup adventure. Sekarang baru ko tahu. Ingat senang jadi gigirl gojes ni? Eh.

Sumber: Yahoo Canada




Apabila lelaki pakai kasut tinggi, apa yang jadi?
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

2 comments

Tulis comments
avatar
July 30, 2015 at 8:33 AM

Singgah pagi ^^ macam mana la dia boleh pakai. hahaha ain kalau pakai mesti tepeleot

Reply
avatar
July 30, 2015 at 11:06 AM

omg ! tlg jgn pkai mcm tu .

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+