SweetMuslimah.com

Wednesday, July 29, 2015

7 respons terbaik tangani flirty texts

7 respons terbaik tangani flirty texts | Kalau tengah bercinta tu, kadang-kadang salah seorang mesti ada yang manja sikit. Nak - nak pulak dalam text message. Kalau tengah sakit, lagi lah bertambah manjanya. Tapi itulah, orang bercinta, semua nampak indah, 'so sweet' lah katakan. Hati pun berbunga-bunga je, ahaks.

Tapi, bila dapat flirty text dari orang yang kita tak berkenan atau tak suka, alahai menyampahnya pula. Dah bagitahu pun masih tak faham-faham. Sadis lagi kalau dapat text message dari orang yang kita tak kenal, tapi dah bagi flirty text dengan harapan kita cair? 

Ini dah tak masuk kategori 'so sweet'. Jadi 'so sour' adalah. T_T. Nak tangani flirty text ni senang je. Both boys and girls boleh je guna taktik ni yang dikongsikan oleh BuzzFeed kalau nak tepis those flirty text yang menganggu gugat ketenangan jiwa raga. Ahaks.


"What would you do if I got you into my bed?"
"is it comfortable"
"Yes"
..........

"I'd sleep"


Kahkahkah ><
7 respons terbaik tangani flirty texts
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

4 comments

Tulis comments

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+