SweetMuslimah.com

Thursday, June 25, 2015

Promosi Kurung Raya dari Sweet Muslimah

Promosi Kurung Raya dari Sweet Muslimah | Hari ni orang-orang gomen dah gaji kan? Siap dah masuk bantuan raya RM500 kan? Hah, berita baik tu! Jadi, cepat-cepat lah kononnya aku nak promote Kurung Raya terbaru dari Sweet Muslimah yang cantik-cantik ni. Ahaks.

Ada sehingga 16 pattern dan warna dari Koleksi Kurung Raya Terbaru Sweet Muslimah ni. Aku sebagai pengguna tegar baju kurung pun rasa terliur. Sebab warna yang cantik-cantik, serta corak baju yang simple, tapi esklusif. Boleh pakai raya, dan selepas raya untuk pergi kerja. Amacam? Best tak?

Koleksi Kurung Premium dari Sweet Muslimah [LIMITED EDITION]


Ada beberapa warna yang menarik perhatian aku. Antaranya:
Korean lycra yang digunakan Sweet Muslimah adalah korean lycra yang berkualiti tinggi. Tak jarang dan sejuk. Kain pun jenis berat dan jatuh cantik je kat badan. 

Aku memang suka kaler coklat cair. Sebab kena dengan warna kulit kut? Ekeke =D

Warna merah belacan ni pun cantik. Yang kerawang kat tangan tu aku suka sangat. =)

Ada banyak lagi warna yang super gojes, tertarik de boom. Jangan lupa berkunjung ke www.sweetmuslimah.com untuk beli tau!

Penat tau i promote. Beli lah satu tau! Baru kita geng, ahaks.
Selamat berbuka semua!



Lazada Malaysia
P/s: Jangan lupa untuk dapatkan barangan kesihatan dan kecantikan dari Lazada Malaysia. Sehingga 80% diskaun diberikan untuk barangan terpilih, bermula 24 Jun 2015 hingga 7 Julai 2015 ini. Berita baiknya, dengan setiap pembelian minimum RM100, percuma shipping ke seluruh Malaysia. Layari Lazada Malaysia untuk maklumat lanjut.

Promosi Kurung Raya dari Sweet Muslimah
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

5 comments

Tulis comments
avatar
June 25, 2015 at 9:13 PM

dah dekat nak raya nanti, byk yg dah tercari2 baju kurung
ada yg beli secara online, kat pasar malam, butik..ikut keselesaan masing2
eh baju kurung che ta pun dh jual kat jakel..santek sgt!

Reply
avatar
July 8, 2015 at 3:50 PM

Cantik-cantik baju kat sini. Baju kanak-kanak pun ada. Senanglah nanti nak beli jubah secara online kat sini.

Reply
avatar
July 8, 2015 at 3:50 PM

Cantik-cantik baju kat sini. Baju kanak-kanak pun ada. Senanglah nanti nak beli jubah secara online kat sini.

Reply
avatar
July 8, 2015 at 3:50 PM

Cantik-cantik baju kat sini. Baju kanak-kanak pun ada. Senanglah nanti nak beli jubah secara online kat sini.

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+