Nurul Shahira:

Friday, June 5, 2015

# Info

Tahniah kepada pemenang Rakuten Blogger Contest!

Rakuten Blogger Contest

Tahniah berjuta-juta lemon kepada 10 pemenang Rakuten Blogger Contest yang dibawakan oleh Shopcoupons. Sebelum ini aku ada juga join contest ni. Refer entry ini: 5 Produk Idaman Kalbu Cik Sha di Rakuten Malaysia. Dan keputusannya dah keluar hari ini.


 Let Rakuten Malaysia and us present you the winners and their blog post!

Umie Nadhirah http://u-mie.blogspot.com/2015/04/5-items-yang-saya-nak-di-rakutencommy.html
Eny Abdullah http://www.enyabdullah.com/2015/05/5-barang-kegemaran-dari-rakuten-malaysia.html
Amy Syeera http://www.amysyeera.com/2015/05/5-produk-memikat-hati-di-rakuten.html
Hana http://www.hanablurbs.com/2015/05/that-perfect-little-bachelor-pad-top-5.html
Siti Hawa http://angellovesoldier.blogspot.com/2015/05/5-produk-yang-ingin-saya-miliki-dari.html
Ummul Azkee http://housewifearts.blogspot.com/2015/05/mudahnya-membeli-di-rakuten5-produk.html
Selina Wing http://www.selinawing.com/2015/05/top-5-mystery-make-me-find-out-on.html
Amelia http://luvmia97.blogspot.com/2015/05/rambang-mata-di-rakuten-malaysia-d.html
Aiin Baharom http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/04/5-barang-yang-nak-aku-shopping-di.html
Maisarah http://www.maisarahsidi.com/2015/05/5-barang-yang-ingin-dimiliki-dari.html

Daripada 10 pemenang ini, 4 orang adalah geng-geng EFGiers. Tahniah. Bravo. Lepas dah dapat points dari Rakuten, jangan lupa share ye, hewhewhew.=D

Buat yang tak berjaya seperti aku, fret not. There will be a lot of contest after this. Gambatte ! ^^

5 comments:

  1. tq sha...hihihihi tak sangka penggila brg staedler pun menang

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat pemenang.....sha join juga ke...kiki

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah menang..nanti cuba lg kak sha!

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+