SweetMuslimah.com

Friday, June 5, 2015

Tahniah kepada pemenang Rakuten Blogger Contest!

Rakuten Blogger Contest

Tahniah berjuta-juta lemon kepada 10 pemenang Rakuten Blogger Contest yang dibawakan oleh Shopcoupons. Sebelum ini aku ada juga join contest ni. Refer entry ini: 5 Produk Idaman Kalbu Cik Sha di Rakuten Malaysia. Dan keputusannya dah keluar hari ini.


 Let Rakuten Malaysia and us present you the winners and their blog post!

Umie Nadhirah http://u-mie.blogspot.com/2015/04/5-items-yang-saya-nak-di-rakutencommy.html
Eny Abdullah http://www.enyabdullah.com/2015/05/5-barang-kegemaran-dari-rakuten-malaysia.html
Amy Syeera http://www.amysyeera.com/2015/05/5-produk-memikat-hati-di-rakuten.html
Hana http://www.hanablurbs.com/2015/05/that-perfect-little-bachelor-pad-top-5.html
Siti Hawa http://angellovesoldier.blogspot.com/2015/05/5-produk-yang-ingin-saya-miliki-dari.html
Ummul Azkee http://housewifearts.blogspot.com/2015/05/mudahnya-membeli-di-rakuten5-produk.html
Selina Wing http://www.selinawing.com/2015/05/top-5-mystery-make-me-find-out-on.html
Amelia http://luvmia97.blogspot.com/2015/05/rambang-mata-di-rakuten-malaysia-d.html
Aiin Baharom http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/04/5-barang-yang-nak-aku-shopping-di.html
Maisarah http://www.maisarahsidi.com/2015/05/5-barang-yang-ingin-dimiliki-dari.html

Daripada 10 pemenang ini, 4 orang adalah geng-geng EFGiers. Tahniah. Bravo. Lepas dah dapat points dari Rakuten, jangan lupa share ye, hewhewhew.=D

Buat yang tak berjaya seperti aku, fret not. There will be a lot of contest after this. Gambatte ! ^^
Tahniah kepada pemenang Rakuten Blogger Contest!
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

5 comments

Tulis comments
avatar
June 5, 2015 at 9:59 PM

tq sha...hihihihi tak sangka penggila brg staedler pun menang

Reply
avatar
June 5, 2015 at 11:34 PM

Tahniah buat pemenang.....sha join juga ke...kiki

Reply
avatar
June 6, 2015 at 11:01 AM

alhamdulillah menang..nanti cuba lg kak sha!

Reply
avatar
June 8, 2015 at 10:36 PM

tahniah semua yang menang =)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+