SweetMuslimah.com

Thursday, June 18, 2015

Koleksi Jubah Raya Haniya dari Nile. Super murah dan super cantik!

Tak sempat nak hantar baju ke tukang jahit? Masih lagi mencari-cari koleksi baju raya terbaru untuk diri sendiri dan juga ahli keluarga yang lain? Nak cari baju raya yang cantik tetapi harga berpatutan? Banyak pilihan corak dan warna serta gaya yang menarik?

Lagipun KakSha dengar nanti ramai yang dapat RM500 24 Jun 2015 ni kan? Ahaks. Jadi bagi yang tak sempat atau pun belum ada lagi baju raya, meh la shopping baju raya baru di Nile. Nile baru sahaja melancarkan Koleksi Jubah Raya Haniya Terbaru yang super cantik, tetapi harganya SANGAT berpatutan! Ada banyak pattern dan warna jubah dalam Koleksi Jubah Haniya ni

Let's scroll down laju-laju! =D

Koleksi Jubah Haniya

https://tr.styles.my/?type=deeplink&id=15716&media=240
RM79.90
https://tr.styles.my/?type=deeplink&id=15718&media=240
RM75.90
https://tr.styles.my/?type=deeplink&id=15719&media=240
RM59.00
https://tr.styles.my/?type=deeplink&id=15720&media=240
RM99.00
https://tr.styles.my/?type=deeplink&id=15721&media=240
RM75.00
https://tr.styles.my/?type=deeplink&id=15722&media=240
RM69.00
https://tr.styles.my/?type=deeplink&id=15723&media=240
RM75.00
http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=14565
RM69.90

Banyak gila pilihan, semua cantik-cantik. Material yang digunakan pula adalah material berkualiti yang tidak jarang, tidak panas dan tidak melekat di badan. 

Harga yang tertera adalah harga sebenar selepas diskaun. Pasal saiz jangan risau, saiz jubah vary from M to XXXL. Boleh rujuk carta saiz baju nanti. Boleh klik laju-laju ke >>Nile<< untuk pembelian. Kalau lambat HABIS! Jangan gigit jari sudah! =D

Nota kaki:
Sempena Raya 2015 ni, kalau beli banyak-banyak antara adik beradik, dengan minimum purchase RM48.00, dah boleh dapat FREE DELIVERY! Untunglah. Sebab beli 1 jubah aje dah boleh dapat FREE DELIVERY (dari 17 Jun 2015 - 16 Julai 2015)

Proses pembelian boleh menggunakan bank transfer / cash deposit. Sebanyak 7 bank yang menjadi rakan niaga Nile, antaranya Maybank, Public Bank, CIMB bank dan Bank Islam. Nak bayar guna Paypal pun boleh. 


P/s: Nak cantik bergaya dengan tudung baru sempena raya nanti? Boleh dapatkan dari Tudung2u. Dengan pembelian untuk koleksi Shawl Labuh, diskaun sehingga 35% akan diberikan. Boleh layari Tudung2u untuk pembelian.
Koleksi Jubah Raya Haniya dari Nile. Super murah dan super cantik!
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

3 comments

Tulis comments
avatar
June 18, 2015 at 1:48 PM

selamat memilih baju raya...cantik2 semuanya

Reply
avatar
June 18, 2015 at 2:55 PM

Rambang mata dibuatnya..
Cantik2 belaka..
Blogwalking Sini..
Jombaca artikel baru saya
Biskut Semperit Sedap

Reply
avatar
June 19, 2015 at 10:48 PM

semua cantik..kalau badan slim cam model tu bertambah cantik

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+