SweetMuslimah.com

Friday, June 12, 2015

CPUV Nuffnang - Shell Helix "Love My Engines" & Gemfive Starter Pack

CPUV Nuffnang - Shell Helix "Love My Engines" & Gemfive Starter Pack

Semalam dapat 2 ketul CPUV baru dari Nuffnang. CPUV shell helix "Love My Engines". Kalau tak bagutahu pun, memang saya sayang enjin kereta saya! Muehehehe. Tak ada kereta camane nak pergi kerja oiii?

CPUV Nuffnang

Hari ni dapat lagi seketul CPUV - Gemfive Starter Pack. Seketul pun jadilah. Alhamdulillah.

Buat yang tak tahu, Gemfive adalah laman web untuk online shopping yang terbaru di Malaysia. Baru sangat sebab baru perasan masuk iklan kat TV baru-baru ni. Aku dah tengok, item dan harga yang dipaparkan agak menggiurkan.

Thanks #Nuffnang untuk CPUV baru ni. Macam meriah pulak tiba-tiba, hiks =D

Iklan penaja:
GA Raya
CPUV Nuffnang - Shell Helix "Love My Engines" & Gemfive Starter Pack
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

1 comments:

Tulis comments
avatar
June 12, 2015 at 8:23 PM

Tahniah!! Isi tabung kat sini :)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+