SweetMuslimah.com

Wednesday, June 17, 2015

CPUV Nuffnang: RHB Lifestyle App

Nak cerita pasal CPUV Nuffnang lagi. Haish. Jangan bosan na kawan-kawan KakSha!

Kali ni dapat lagi 3 ketul CPUV dari Nuffnang: RHB Lifestyle App. Alhamdulillah, rezeki nak Ramadhan esok. Jadi, apa dia RHB Lifestyle App tu?

CPUV Nuffnang: RHB Lifestyle App

RHB Lifestyle App adalah aplikasi dari RHB untuk para pengguna setia dia untuk menikmati on-going privileges, kupon percuma dan locate nearest RHB branch atau ATM. Dimana-mana jua bila-bila masa yang kita mahu dari phone kita!

For more info, please visit RHB at (http://www.rhbgroup.com/)
and
special thanks for Nuffnang (http://www.nuffnang.com.my/) sebab masih bagi CPUV kat sini. Hehe.

Based from previous amount collected from Nuffnang, it is not that much, but still encourage me to write (although sometimes I wrote CRAP!! Kahkahkah).

Tapi, macam mana nak tingkatkan earning dari setiap kempen?

Referring to Sha Dira, the way to increase up the amount for each campaign is to boost the visitors count as the higher number of visitor, the more it will get.

The suggestion : Boosting your visitor's count as the higher number of visitors, the higher you'll get paid when your blog is selected for campaigns!

Macam mana lagi nak boost up visitor? Haish T_T 





CPUV Nuffnang: RHB Lifestyle App
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

5 comments

Tulis comments
avatar
June 17, 2015 at 12:14 PM This comment has been removed by the author.
avatar
June 17, 2015 at 12:15 PM

oklah tu daripada blog sunyi sepi je...
n tahniah dapat CPUV baru.. ;)

Reply
avatar
June 17, 2015 at 12:28 PM

Nak dpt uniques visitor?

Jom keep update di blog sy.. Ada sy bongkar rahsia teknik2 SEO, Keyword etc. Ngeh3..

Selamat menyambut bulan ramadhan..

Reply
avatar
June 18, 2015 at 10:58 AM

Blog ni je macam nampak ada pergerakan sikit. Yg blog lagi satu tu hampeh T_T

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+