Wednesday, June 17, 2015

# Nuffnang

CPUV Nuffnang: RHB Lifestyle App

Nak cerita pasal CPUV Nuffnang lagi. Haish. Jangan bosan na kawan-kawan KakSha!

Kali ni dapat lagi 3 ketul CPUV dari Nuffnang: RHB Lifestyle App. Alhamdulillah, rezeki nak Ramadhan esok. Jadi, apa dia RHB Lifestyle App tu?

CPUV Nuffnang: RHB Lifestyle App

RHB Lifestyle App adalah aplikasi dari RHB untuk para pengguna setia dia untuk menikmati on-going privileges, kupon percuma dan locate nearest RHB branch atau ATM. Dimana-mana jua bila-bila masa yang kita mahu dari phone kita!

For more info, please visit RHB at (http://www.rhbgroup.com/)
and
special thanks for Nuffnang (http://www.nuffnang.com.my/) sebab masih bagi CPUV kat sini. Hehe.

Based from previous amount collected from Nuffnang, it is not that much, but still encourage me to write (although sometimes I wrote CRAP!! Kahkahkah).

Tapi, macam mana nak tingkatkan earning dari setiap kempen?

Referring to Sha Dira, the way to increase up the amount for each campaign is to boost the visitors count as the higher number of visitor, the more it will get.

The suggestion : Boosting your visitor's count as the higher number of visitors, the higher you'll get paid when your blog is selected for campaigns!

Macam mana lagi nak boost up visitor? Haish T_T 





5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. oklah tu daripada blog sunyi sepi je...
    n tahniah dapat CPUV baru.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blog ni je macam nampak ada pergerakan sikit. Yg blog lagi satu tu hampeh T_T

      Delete
  3. Nak dpt uniques visitor?

    Jom keep update di blog sy.. Ada sy bongkar rahsia teknik2 SEO, Keyword etc. Ngeh3..

    Selamat menyambut bulan ramadhan..

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+