SweetMuslimah.com

Sunday, June 14, 2015

8 Gambar Pernikahan Blogger Dr. Fatin Liyana & Dr. Anwar Fazal

Pernikahan Blogger Fatin Liyana & Anwar Fazal

Aku selalu juga singgah baca blog Fatin Liyana (http://honeykoyuki.blogspot.com/). Best dan gaya penulisan yang sempoi. Ada pernah sekali tu, pasal perut pun boleh jadi bahan entry. Canggih. 

Tadi aku baru baca entah kat blog mana, not sure. Kata empunya tuan blog, Fatin Liyana ni termasuk antara 15 blogger wanita gorjes mengikut pandangan mata dia. Ahah. Of course gorjes. Sebab tu boleh jadi model muslimah gitu. Tapi dah nikah baru-baru ni. Eheh. 

8 Gambar Pernikahan Blogger Dr. Fatin Liyana & Dr. Anwar Fazal

Live Update from CREATIVO 

 

 

 

 

 

 

 

Selamat pengantin baru =)
8 Gambar Pernikahan Blogger Dr. Fatin Liyana & Dr. Anwar Fazal
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

2 comments

Tulis comments
avatar
June 14, 2015 at 8:02 PM

cantiknya fatin liyana ni, sangat2 gorges

Reply
avatar
June 16, 2015 at 11:49 AM

eh? dah kahwin? waaaa.. tahniah kak fatinnnn..

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+