Wednesday, June 10, 2015

# Nuffnang

13 Iklan Nuffnang Menari-nari di Blog

13 Iklan Nuffnang Menari-nari di Blog

Sehingga ke hari ini, masih terdapat 13 iklan Nuffnang yang masih menari-nari di blog ini. Thank you korang yang sudi datang, klik iklan, tinggalkan komen. Tanpa korang, sunyi sepi lah blog ni seperti angin di padang pasir. Ouch.

TQ again to #nuffnang kerana masih sudi memberikan CPUV kepada blog ni.


  • Maxis OnePlus One
  • Glico Pocky
  • Cool Tea - Product Awareness
  • e-Curve Doraemon
  • Dumex Dugro << LATEST


Tips nak dapat CPUV dari Nuffnang?
Seperti biasa, perkara yang mesti dilakukan adalah naikkan trafik. Increase trafik. Tarik pembaca datang. Itu sahaja rahsia yang selalu orang bongkarkan. Jadi, naikkan trafik, inshaAllah pasti CPUV akan berkunjung tiba =)

Nak beriklan di sini? 
Boleh pilih lokasi yang disukai.
Sidebar
Atas post entry


Terima kasih kerana membaca: 13 Iklan Nuffnang Menari-nari di Blog

8 comments:

  1. syokknya...tahniah sha..bak sikit boleh??..hehe

    ReplyDelete
  2. wah bnyk nya... ce bg tips sikit cmne nk dpt bnyk on going nuff cmni..

    ReplyDelete
  3. Kak Sha dah divorced dengan abg ads ke?
    Tak namapak pun pun abg ads goyang2 kat sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum divorced lagi Ja. Ads tu lambat keluar kut? =P

      Delete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+