SweetMuslimah.com

Monday, May 18, 2015

Meriah dengan CPUV Nuffnang. Tips dapatkan CPUV Nuffnang itu.

Macam dah lama tak cerita pasal CPUV Nuffnang. Macam mana nak dapatkan CPUV Nuffnang dah banyak kali orang tanya. Aku pun selalu-selalu jugak google. Banyak orang bagi tips-tips dan pendapat diorang hasil kajian terperinci. Ecewah. Aku pun sama nak menyumbang lah konon, tu yang waktu-waktu terbaik iklan Nuffnang memunculkan diri.

CPUV Nuffnang Panadol
CPUV Nuffnang 
Dalam akaun Nuffnang, CPUV 3 jenis tu ajelah yang tinggal. Kumpul-kumpul tinggal 9. Tapi, alhamdulillah, belum pernah lagi Nuffnang tinggalkan daku kesepian tanpa CPUV. Satu credited, masuk lagi yang baru on going.

Kalau yang dah dapat, baguslah. Tingkatkan kontroversi. Eh silap. Tingkatkan trafik dan dapatkan trafik yang konsisten. Buatlah tajuk-tajuk yang bombastik melastik yang membuatkan orang tertarik nak baca. Aku pun belum khatam lagi ilmu buat tajuk bombastik. Mana yang ada ilmu lebih tu share-share lah kat sini ye, muehehehe :D

Sekali-sekala buatlah entry menggunakan kata kunci yang tengah femes sekarang ni. Karang dan olah ikut kesesuaian blog dan pendapat korang. InshaAllah, mesti trafik meningkat. Buatlah juga entry yang sepanjang zaman orang akan cari. Contohnya, 

"Tips dapatkan CPUV Nuffnang"

Macam entry inilah, muehehehe. Persediaan untuk doploh juta tahun kemudian ni. Evergreen gitu :D

Yang belum dapat walau trafik mencanak naik macam jerawat. Ops, salah lagi. Ampun ampun. Boleh aje hantar tickets kepada frontdesk Nuffnang. Tanya kenapa saya tak dapat CPUV walaupun dah register dan trafik 1,000 UV sehari? 

Dan jangan lupa untuk update survey dan blogger bio supaya advertiser alert dengan niche blog korang. Cubalah apply dulu ya. Mana tahu berjaya, kongsi-kongsilah sikit income tu. Tak baik kedekut tau! Muahahaha. 

Happy Monday uols :)
Happy working :)
Meriah dengan CPUV Nuffnang. Tips dapatkan CPUV Nuffnang itu.
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

25 comments

Tulis comments
avatar
May 18, 2015 at 4:58 PM

tahniah awak. rezeki tu. syukur alhamdulillah.

Reply
avatar
May 18, 2015 at 6:29 PM

tahniah..alhamdulillah..rezeki
moga lebih byk kempen cpuv ditawarkan nuffnang

Reply
avatar
May 18, 2015 at 7:25 PM

Tahniah.

p.s kenapa blog awak ni diblock oleh bitdefender antivirus. Saya terpaksa unblock dulu baru boleh masuk ke sini.

Reply
avatar
May 18, 2015 at 8:16 PM

Itulah. Walaupun sen-sen je yang naik, tapi kumpul-kumpul lama-lama jadi bukit jugak :)

Reply
avatar
May 18, 2015 at 8:23 PM

Moga-moga Nuffnang bagi lebih banyak CPUV untuk kita semua :)

Reply
avatar
May 18, 2015 at 8:24 PM

Not sure. Tapi dah scan throughly, nothing suspicious pun. But I'll try asking yang pakar nanti :)

Reply
avatar
May 18, 2015 at 9:53 PM

dah macam melodi pulak dah, tinggkatkan kontroversi. hahaha .. pasang adsense, nuffnang x jeles ka?

Reply
avatar
May 18, 2015 at 11:23 PM

Saya dah hantar ke bitdefender virus lab. Ia bukan virus cuma false positive saja, sekarang dah ok :)

Reply
avatar
May 19, 2015 at 12:47 AM

Nuffnang ok je. Tak sama region, so tak de bercakaran pun :D

Reply
avatar
May 19, 2015 at 8:49 AM

Nasib. saya ingat ada malware ke hape menyorok dalam frame blog. Luckily none :)

Reply
avatar
May 19, 2015 at 9:53 AM

bagus tips ni..nanti sis JM nk apply

Reply
avatar
May 19, 2015 at 12:10 PM

tahniah sha..tips yang bagus untuk di cuba

Reply
avatar
May 19, 2015 at 3:42 PM

saya alhamdulillah ada. tapi sejak tukar ni, saya x faham sikit konsep nuffnang dah

Reply
avatar
June 24, 2015 at 11:06 AM

Kata kunci yg femes tu paling tak tahan buntut panggang..hahaha

Reply
avatar
August 18, 2015 at 12:23 PM

rezeki, alhamdulillah, byk btl cpuv awk, hehe

Reply
avatar
August 18, 2015 at 12:45 PM

Haha, ala, sis JM tak apply pun ramai orang sayang. Bukan Nuffnang je =)

Reply
avatar
August 18, 2015 at 12:57 PM

Haha. rasanya Sabahan kut yang cari. Kat sini memang femes buntut ayam panggang madu

Reply
avatar
August 18, 2015 at 1:00 PM

Kadang-kadang nampak je banyak, tapi earning lambat naik, huhu T_T

Reply
avatar
August 18, 2015 at 1:05 PM

puyyyooo duapulohh jutaa akan dtg hahaha.kak sha dah tua kerepot :p

Reply
avatar
August 18, 2015 at 1:17 PM

Bertuah la kalau masih kerepot. Tapi kompem dah mereput, ahaks =D

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+