SweetMuslimah.com

Tuesday, May 12, 2015

Akhirnya cintaku bersambut

Bahagianya rasa hari ni. Buat kerja key-in data pun sambil tersengih-sengih macam kerang busuk. Eh. Tak maulah kerang busuk. Kerang wangi, sebab pagi tadi dah gosok gigi, siap pakai nivea dedorant lagi tau!, ekekeke :D

Pasaipa tiba-tiba rasa bahagia ni? Eheh. Seperti tajuk hari ini (puih, tajuk kunun, hewhewhew), akhirnya cintaku bersambut. Yey. Siapakah yang menyambut cintaku suci Kak Sha ini?

Syarat lepasi Google Adsense

Hint dia bukan brader yang tengah bersilat dengan monkey kat atas nun. Tapi aweks yang bagi *wink-wink*

Tak tahu lah berapa lama chenta ni boleh bertahan. Kan syarat diorang ketat sikit. Tambah pulak blog aku ala-ala sendu. Tuan tanah pun sendu. Aku saja aje nak cuba nasib walaupun uv macam siput berenang kayuh sendiri. Tak sedar diri jugak kan? Hehe. Tapi, dah chenta bersambut setelah kena rejek 20 juta kali, kita tengok selama mana dia boleh bertahan.

Tahu tahu tahu, dah ramai yang dapat. Diorang tak gebang pun macam aku kan? Heh. Terpaksa terima ajelah kejakunan yang amat ni. Jangan muntah sudah ye :D

We wait and see. Sementara itu, enjoy the *wink*
Akhirnya cintaku bersambut
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

22 comments

Tulis comments
avatar
May 12, 2015 at 12:19 PM

abang google adsense dah sambut cinta ye... tahniah...
hehehe...
lepas ni boleh lah saling klik mengelik... abg google banyak duit.. :)

Reply
avatar
May 12, 2015 at 12:32 PM

Eheh, abang adsense baru bagi surat chenta tadi, eheh. Lepas ni i click u, u click me, ekeke :D

Reply
avatar
May 12, 2015 at 12:44 PM

haha.. gonna click u whenever I online.. it is 3x pay compared to mr. n

Reply
avatar
May 12, 2015 at 12:47 PM

Baru aje click click kat blog Jaja tadi, :D

Reply
avatar
May 12, 2015 at 1:10 PM

kenapa Fida request selalu tak dapat yer..sedih sgt...org lain boleh je dapat..adakah kerana blogku tak seindah rupa..hukhuk

Reply
avatar
May 12, 2015 at 3:19 PM

Bestnyer Sha, Zumal asyik kena reject jer ^-^

Reply
avatar
May 12, 2015 at 3:51 PM

wow tahniah sha...saya tak pernah cuba pun. boleh la lepas ni nak mencuba kan...teruskan up entry sha

Reply
avatar
May 12, 2015 at 5:30 PM

tahniahhh yunk... =) nak cuba lagi laa...adeh cinta ku tak bersambut lagi ni

Reply
avatar
May 12, 2015 at 5:59 PM

tau da...psl adsense rite? ;-) tahniah!

Reply
avatar
May 12, 2015 at 6:27 PM

Congratolation ya, moga berkah :)

Reply
avatar
May 12, 2015 at 7:39 PM

Gembiranya Kak Sha... ahha..papepun..congrates :)

Reply
avatar
May 12, 2015 at 9:00 PM

wow best tu..blanja tips nak apply..hihi

Reply
avatar
May 12, 2015 at 9:33 PM

oh chenta itu rupanya..chenta yg boleh buat org kaya..hihihihihi

Reply
avatar
May 13, 2015 at 7:17 AM

sedih bila kene reject. haha. tapi itulah, try pujuk2, akhirnya melekat juga satu dua. hehe. klik2 sini ^^

Reply
avatar
May 14, 2015 at 7:39 AM

ahaha..baca tajuk dah ingat benda lain...okeylah tu...rezeki gak

Reply
avatar
May 14, 2015 at 12:02 PM

Sha pun tak sure syarat depa macam mana. Sha pun dah apply untuk kali kelima ni. Baru approved.

Reply
avatar
May 14, 2015 at 12:03 PM

Try lagi Zumal. Sha kena rejek 5 kali. Kali ke 5 baru berjaya :)

Reply
avatar
May 14, 2015 at 12:06 PM

Cuba arz, jangan tak cuba :)

Reply
avatar
May 14, 2015 at 12:08 PM

Cuba lagi. Depa juai mahal ja tu, hehe :D

Reply
avatar
May 14, 2015 at 9:57 PM

tahniah kak sha. aina kena reject jugk dan smpai skarg dia xnak smbut cinta yg kita beri. haha sabor jelah

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+