Tuesday, May 12, 2015

# advertorial

Akhirnya cintaku bersambut

Bahagianya rasa hari ni. Buat kerja key-in data pun sambil tersengih-sengih macam kerang busuk. Eh. Tak maulah kerang busuk. Kerang wangi, sebab pagi tadi dah gosok gigi, siap pakai nivea dedorant lagi tau!, ekekeke :D

Pasaipa tiba-tiba rasa bahagia ni? Eheh. Seperti tajuk hari ini (puih, tajuk kunun, hewhewhew), akhirnya cintaku bersambut. Yey. Siapakah yang menyambut cintaku suci Kak Sha ini?

Syarat lepasi Google Adsense

Hint dia bukan brader yang tengah bersilat dengan monkey kat atas nun. Tapi aweks yang bagi *wink-wink*

Tak tahu lah berapa lama chenta ni boleh bertahan. Kan syarat diorang ketat sikit. Tambah pulak blog aku ala-ala sendu. Tuan tanah pun sendu. Aku saja aje nak cuba nasib walaupun uv macam siput berenang kayuh sendiri. Tak sedar diri jugak kan? Hehe. Tapi, dah chenta bersambut setelah kena rejek 20 juta kali, kita tengok selama mana dia boleh bertahan.

Tahu tahu tahu, dah ramai yang dapat. Diorang tak gebang pun macam aku kan? Heh. Terpaksa terima ajelah kejakunan yang amat ni. Jangan muntah sudah ye :D

We wait and see. Sementara itu, enjoy the *wink*

22 comments:

  1. abang google adsense dah sambut cinta ye... tahniah...
    hehehe...
    lepas ni boleh lah saling klik mengelik... abg google banyak duit.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eheh, abang adsense baru bagi surat chenta tadi, eheh. Lepas ni i click u, u click me, ekeke :D

      Delete
    2. haha.. gonna click u whenever I online.. it is 3x pay compared to mr. n

      Delete
    3. Baru aje click click kat blog Jaja tadi, :D

      Delete
  2. kenapa Fida request selalu tak dapat yer..sedih sgt...org lain boleh je dapat..adakah kerana blogku tak seindah rupa..hukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun tak sure syarat depa macam mana. Sha pun dah apply untuk kali kelima ni. Baru approved.

      Delete
  3. Bestnyer Sha, Zumal asyik kena reject jer ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try lagi Zumal. Sha kena rejek 5 kali. Kali ke 5 baru berjaya :)

      Delete
  4. wow tahniah sha...saya tak pernah cuba pun. boleh la lepas ni nak mencuba kan...teruskan up entry sha

    ReplyDelete
  5. tahniahhh yunk... =) nak cuba lagi laa...adeh cinta ku tak bersambut lagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba lagi. Depa juai mahal ja tu, hehe :D

      Delete
  6. tau da...psl adsense rite? ;-) tahniah!

    ReplyDelete
  7. Congratolation ya, moga berkah :)

    ReplyDelete
  8. Gembiranya Kak Sha... ahha..papepun..congrates :)

    ReplyDelete
  9. wow best tu..blanja tips nak apply..hihi

    ReplyDelete
  10. oh chenta itu rupanya..chenta yg boleh buat org kaya..hihihihihi

    ReplyDelete
  11. sedih bila kene reject. haha. tapi itulah, try pujuk2, akhirnya melekat juga satu dua. hehe. klik2 sini ^^

    ReplyDelete
  12. ahaha..baca tajuk dah ingat benda lain...okeylah tu...rezeki gak

    ReplyDelete
  13. tahniah kak sha. aina kena reject jugk dan smpai skarg dia xnak smbut cinta yg kita beri. haha sabor jelah

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+