SweetMuslimah.com

Wednesday, May 20, 2015

Sebab Iklan Adsense Yang Tak Elok Keluar di Blog

Amboi. Macam mana boleh iklan SecondWife.com ni boleh keluar kat blog ai ni? Pelik bin ajaib. Rasanya tak pernah pun google atau search sesuatu mengenai rahsia-rahsia menjadi isteri kedua? Ataupun pusat-pusat mencari jodoh sebagai isteri kedua? Atau dan sewaktu dengannya.

Sebab iklan Adsense kurang sopan keluar di blog
SecondWife.com
Merujuk kepada sifu Hasrul Hassan:

iklan Google Adsense adalah bersandarkan kepada kata kunci - samada dicari oleh pengunjung blog atau bersandarkan kata kunci yang ada di dalam blog tersebut. Ia hanya akan keluar bila memenuhi kriteria tertentu.



Jujurnya, aku tak tahu pun website gini wujud. Dan aku sendiri tak pernah click pun iklan tu. Nanti kena banned oleh Adsense. Haish. Tapi ada pengunjung yang mencari-cari second wife ya? Apa keyword korang?
Sebab Iklan Adsense Yang Tak Elok Keluar di Blog
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

24 comments

Tulis comments
avatar
May 20, 2015 at 12:36 PM

Bestnya dpt iklan google adsense.. Huhu..

Reply
avatar
May 20, 2015 at 12:39 PM

ahahaha..rasanya secondwife ni macam fb je ke @ cari jodoh..sebab nak kena daftar dulu.. adehh.. search terus tuu

Reply
avatar
May 20, 2015 at 12:42 PM

perasan jugak ada iklan second wife keluar.....
tapi boleh je block iklan tu cuma malas nak copy code.. hehehe
tapi ok lagi daripada keluar iklan porno.. :)

Reply
avatar
May 20, 2015 at 2:08 PM

hehehehee... second wife terus dibaginya ye...!! :p
bagi la iklan first wife untuk Sha...

Reply
avatar
May 20, 2015 at 2:26 PM

haiya keyword second wife....

Reply
avatar
May 20, 2015 at 5:09 PM

saya nampak juga dekat sebelah pasal iklan tu sekarang ni. hahahaha

Reply
avatar
May 20, 2015 at 5:09 PM

unik pulak adsense ni kan. ada kaitan dgn keyword. nampak menarik.
innity kalau iklan tu x sesuai, publisher blh reject.

Reply
avatar
May 20, 2015 at 9:01 PM

Jgn kuar iklan third wife plak pasni ;)

Reply
avatar
May 21, 2015 at 6:16 AM

Ada juga iklan camtu yer. Adsense menolak cintaku buat kali ke sejuta... Hehe ^-^

Reply
avatar
May 21, 2015 at 12:12 PM

amboii..secondwife gitu..alergik...sensitif ni buat UA dan isteri2di luar sana..hhihihihi

Reply
avatar
May 21, 2015 at 3:42 PM

rasanya boleh block iklan yang kita tak nak kan?

Reply
avatar
May 22, 2015 at 11:21 AM

Biasa je. Nasib mintak doploh juta kali baru lepas :D

Reply
avatar
May 22, 2015 at 11:35 AM

Peh, dahsyat. Cari jodoh bagi mengisi 3 kekosongan tak? Ekeke :D

Reply
avatar
May 22, 2015 at 11:43 AM

Itulah, Second wife ni ok lagi, ekeke :D

Reply
avatar
May 22, 2015 at 11:45 AM

I menunggu-nunggu iklan first wife / baitul muslim. Ahak :D

Reply
avatar
May 22, 2015 at 11:53 AM

Boleh block, cuma kena ada link dia je

Reply
avatar
May 22, 2015 at 11:54 AM

Kan? Keyword tak boleh blah, haha

Reply
avatar
May 22, 2015 at 11:57 AM

Aaaaa, boleh je nk keluar iklan gitu. Google dulu sat, pehtu datang balik sini. Kompem dia keluar, ekeke :D

Reply
avatar
May 22, 2015 at 11:59 AM

Cuba lagi Zumal. Usaha tangga kejayaan. :)

Reply
avatar
May 22, 2015 at 12:00 PM

Betul. Yang bujang pun sensitip jugak.

Reply
avatar
May 22, 2015 at 12:04 PM

Boleh je block iklan ni HS :)

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+