SweetMuslimah.com

Tuesday, May 26, 2015

Nuffnang bagi durian runtuh lagi

Apa. NUFFNANG BAGI DURIAN RUNTUH LAGI?

CPUV NUFFNANG - MAXIS ONEPLUS ONE


Bukanlah durian yang runtuh dari pokok, tapi pemberian CPUV lagi dari Nuffnang dalam masa terdekat ni. Hari itu aku ada cerita yang aku baru dapat CPUV - McDonald Family 3 hari lepas. Alhamdulillah, murah rezeki. CPUV Nuffnang kembali memenuhi akaun. 

MAXIS ONEPLUS ONE 


One Plan to Rule Them All. Semua keperluan kita dalam 1 pakej. Plan Internet (Unlimited Social chat), call & SMS (kepada semua network) dengan hanya RM 48/bulan. Jahat betul plan macam ni. Aku dulu dapat 4G data = RM 78/ bulan. Kalau call & SMS dikira pulak tu.


Sempena ke'awesome'an ONEPLUS One, Maxis menawarkan handphone dibawah ni. Dengan hanya bayar RM 599 (plan RM 128/bulan), korang dapat bawak balik handphone ni. Siap ada rebate RM 30 x 12 bulan. Haish.


TQ #Nuffnang.

TQ juga kawan-kawan yang rajin klik penuhkan tabungan aku. =)




Nuffnang bagi durian runtuh lagi
4/ 5
Oleh

Share

Entry Pilihan

11 comments

Tulis comments
avatar
May 26, 2015 at 4:49 PM

untunglah...
tapi iklan nyer asyik biru je...jarang2 keluar... kadang2 tengah malam baru nampak.. :)

Reply
avatar
May 26, 2015 at 5:40 PM

tahniah sha... mmg kena up entri promote ke?

Reply
avatar
May 26, 2015 at 5:49 PM

tahniah..beznye..cpuv berduyun2..durian tembaga runtuh
tetibe terasa nk mkn durian..sedapnye
moga menjana earning yg byk

Reply
avatar
May 27, 2015 at 8:26 AM

Assalammualaikum...

tahniah yer.. nuffnang dah sayang kat blog nie... alhamdulillah cpuv mencurah2 kat sini...

mselim3

Reply
avatar
May 27, 2015 at 4:08 PM

tahniah. saya pun dapat CPUV walaupun income masih sen Alhamdulillah tetap rezeki.

Reply
avatar
May 28, 2015 at 8:50 AM

Tahniah dapat CPUV banyak tu :)

Reply
avatar
May 29, 2015 at 1:31 PM

tahniah...syukur alhamdulillah kan

Reply

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Followers

Google+