Nurul Shahira:

Tuesday, May 26, 2015

# Nuffnang

Nuffnang bagi durian runtuh lagi

Apa. NUFFNANG BAGI DURIAN RUNTUH LAGI?

CPUV NUFFNANG - MAXIS ONEPLUS ONE


Bukanlah durian yang runtuh dari pokok, tapi pemberian CPUV lagi dari Nuffnang dalam masa terdekat ni. Hari itu aku ada cerita yang aku baru dapat CPUV - McDonald Family 3 hari lepas. Alhamdulillah, murah rezeki. CPUV Nuffnang kembali memenuhi akaun. 

MAXIS ONEPLUS ONE 


One Plan to Rule Them All. Semua keperluan kita dalam 1 pakej. Plan Internet (Unlimited Social chat), call & SMS (kepada semua network) dengan hanya RM 48/bulan. Jahat betul plan macam ni. Aku dulu dapat 4G data = RM 78/ bulan. Kalau call & SMS dikira pulak tu.


Sempena ke'awesome'an ONEPLUS One, Maxis menawarkan handphone dibawah ni. Dengan hanya bayar RM 599 (plan RM 128/bulan), korang dapat bawak balik handphone ni. Siap ada rebate RM 30 x 12 bulan. Haish.


TQ #Nuffnang.

TQ juga kawan-kawan yang rajin klik penuhkan tabungan aku. =)




11 comments:

  1. untunglah...
    tapi iklan nyer asyik biru je...jarang2 keluar... kadang2 tengah malam baru nampak.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah sha... mmg kena up entri promote ke?

    ReplyDelete
  3. tahniah..beznye..cpuv berduyun2..durian tembaga runtuh
    tetibe terasa nk mkn durian..sedapnye
    moga menjana earning yg byk

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...

    tahniah yer.. nuffnang dah sayang kat blog nie... alhamdulillah cpuv mencurah2 kat sini...

    mselim3

    ReplyDelete
  5. tahniah. saya pun dapat CPUV walaupun income masih sen Alhamdulillah tetap rezeki.

    ReplyDelete
  6. tahniah...syukur alhamdulillah kan

    ReplyDelete

Hai. Terima kasih kerana meninggalkan komen. Kak Sha will get back to you sooner =)

Follow Us @soratemplates

Followers

Google+